|
Bar na wsi |
Bar na wsi
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
wies ponad 2 tys mieszkańców, zadnego miejsca na wypicie piwa czy spotkania sie ze znajomymi, jedyne miejsce to pod sklepem albo na przystanku, kilka lat temu była dyskoteka i bar teraz nieczynne, ma ktos doswiadczenie co do prowadzenia takiej DG na wsi,chodzi mi o dzierzawe tego lokalu i zrobienie pabu, organizacje okolicznosciowych imprez typu (18-nastki, stypy, małe wela, sylwester, andrzejki) co tygodniowa potancówka,
dodam jeszcze ze lokal jest wyposazony w kuchnie gdzie chciłabym zrobic pizzerie i rozwozic ja do okolicznych miejscowosci bo najblizsze miasto jest ok 10 km. Lokal nie wymaga remontu jest wykonczony na poziomie nawet "szlachta" nie powstydzi sie zajaść.
No możesz coś pomyśleć jakiś barek ze swojskim żarciem.
mozna mozna ;) ale stac tą wies na picie piwa w barze ? i jedzenie pizzy dzien w dzien ?:) u mnie na osiedlu gdzie mam napewno powzyej 2 tysiecy ludzi ;) upadl bar dosc ciekawy ale wiadomo ruchu na dniu wogole na wieczor pare osob zaszlo ale to za malo ;)
jeśli nie ma na taj wsi i okolicach takiego baru pizzeri a jest tyle ludzi co piszesz i znasz się na tym czyli na gastronomi to może Ci się udać , dobre menu pizza, kebab, fast food, drink bar i masz wsie i okolice , ulotki reklama i jedziesz z koksem...ale musisz się na tym znać , to jest najważniejsze.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Bar na wsi":
• Strona 1 z 1
|
|