|
Bar szybkiej obsługi |
Bar szybkiej obsługi
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
Może to i głupie, ale mam pytanie. Chce otworzyć sklep spożywczy, ale w najbliższym czasie chce również poszerzyć jego działanie o bar szybkiej obsługi. Jak będę rejestrował działalność to będę musiał podać czym będę się chciał zajmować. Chce zaznaczyć jak najwięcej rzeczy z PKD, żebym później nie musiał zmieniać i płacić. Na początku będzie to sklep, więc jeśli przyjdzie sanepid to czy mogą się doczepić do tego, że wedle tego co mam wybrane z PKD nie mam do tego warunków do otworzenia baru.. ? Chodzi mi o to, czy mogą się doczepić do tego, że nie mam tego lokalu przystosowanego do baru szybkiej obsługi? mimo, że przez jakieś pół roku planuje tam tylko sklep.. wiem, że zamieszałem, ale mam nadzieje, że mnie ktoś zrozumie :) pozdrawiam:)
Możesz, a nawet powinieneś zaznaczyć tyle PKD ile tylko zechcesz (każda zmiana moze kosztować), a sanepid będzie sprawdzał w to, co w tym lokalu ma faktycznie być. Jeżeli sklep, to warunki dla sklepu.
Oczywiście zgadzam się wybierz ile się da. Ja mam sklep spożywczy ale w nagłówku przedsiębiorstwo produkcyjno handlowo usługowe, jak coś mogę mieć bar, biuro podróży czy szwalnie:) pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Bar szybkiej obsługi": - cukiernia szybkiej obsługi - Bar szybkiej obsługi...Nie fast food - Trójmiasto - bar szybkiej obsługi - (good) food to go - Restauracja szybkiej obsługi przy drodze - potrzebuję szybkiej pożyczki
• Strona 1 z 1
|
|