Od tygodnia męczę się z bardzo trudnym pytaniem. Ludzie, którzy zarabiają najwięcej pieniędzy w swojej branży wcale nie są o niebo lepsi od pozostałych w ich branży, po prostu wyprzedzają ich tylko o malutki kawałeczek. Są o drobinę lepsi...
Zastanawiam się co mogę zrobić aby odbić klienta konkurencji w mojej branży. Zastanawiam się w jaki sposób mogę być lepszy i co zaoferować podczas prezentacji handlowej tak aby przekonać klienta aby przeszedł do mnie od konkurencji.
Moją branżą jest tworzenie stron internetowych - MarcinOlejnik.eu a za jakiś czas otwieram własną firmę w tej właśnie branży
Aktualnie pracuję nad przygotowaniem wzoru e-maila który chcę rozsyłać do potencjalnych klientów a pytanie brzmi:
CO MOGĘ ZAOFEROWAĆ KLIENTOWI TAKIEGO CZEGO NIKT INNY W MOJEJ BRANŻY NIE ZAOFERUJE? W jaki sposób mogę zachęcić klienta na przebudowę strony po mojemu? Na pewno jest jakiś sposób, cały czas nad tym myślę, jeśli ktoś z Was DOŚWIADCZONYCH HANDLOWCÓW mógłby jakoś mnie naprowadzić to będę bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam