Witam.
szukam importera baterii słonecznych i turbin wiatrowych. Zainteresowanych nawiązaniem współpracy proszę o odpowiedzi na priv
Pozdrawiam
|
Baterie słoneczne, turbiny wiatrowe |
Baterie słoneczne, turbiny wiatrowe
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam.
szukam importera baterii słonecznych i turbin wiatrowych. Zainteresowanych nawiązaniem współpracy proszę o odpowiedzi na priv Pozdrawiam
Witam,
mieszkam w usa i ostatnio wysylalem znajomemu oferte turbin wiatrowych firm WHISPER oraz JACOBS. Jezeli jestes zainteresowany, to moge przeslac taka oferte na email. Pozdrawiam, Marcin
interesują mnie również fotoogniwa, kolektory słoneczne, moduły fotowoltaniczne itp.
Jesli chesz ten towar z Chin zapraszam.
PETER CALKA CONSULTING INTERNATIONAL CO.,LTD Add: Room 701,No.158,LinHeZhong Lu,TianHe District, Guangzhou Tel/Fax: +86-20-38840741 Cell 86-15986315354 Oferujemy kompleksowa obsluge klienta , od znalezienia towaru, weryfikcaje , inspekceje, logistyke . Oferujemy przewodnika po Chinach, . Negocujemy i kontrolujemy jakosc. Nasze biuro jest w centrum Guanzgzhou, przy dworcu wschodnim, Guangzhou East Train Station , . % min do metra 2 linie, 3 min do dworca autubosowego. 15 min do targow kantonskich w Pazhu. Nasze uslugi podastawowy cennik. 20$ weryfikacjia producenta prze telefon, lub kontakt mailowy, w jezyku chinskim i angielskim. 50$ (Plus koszty przejadzu) wizyta u producenta, w markecie lub lokalnej instytucji. 100$ ( plus koszty przejazdu, hotel, dieta ( 20$ ))wizyta calodzienna w fabryce lub na negocjancje , inspekcie itd Lub Wejdz na http://www.alibaba.com/ lub podbobna strone , wyszukaj to cie interesuje i wyslij mi zamowienie, lub podaj im moj adress aby przyslai do mnie ja ci to wysle droga morska do Polski tanio szybko i nie ma ryzyka ze ktos wezmie pieniadze a towaru nie wysle. Ilosci zarono hurtowe jak i pojedyncze zamowienia Peter Calkapeter@gmail.com
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Baterie słoneczne, turbiny wiatrowe": - Turbiny Wiatrowe i Baterie Sloneczne z USA - Panele słoneczne / moduły fotowoltaiczne / baterie słoneczne - Co sądzicie o EKO-hurtowni? Solary, piece, turbiny wiatrowe - Baterie słoneczne - baterie słoneczne
• Strona 1 z 1
|
|