|
Baza mailingowa - strona 2 |
Baza mailingowa
Biznes Forum
‹ E-Biznes
‹ Reklama w internecie
Autor
Wiadomość
Można, ale z kontekstu wywnioskowałem, że jest tu mowa o budowie bazy adresowej. Więc budowanie w ten sposób bazy nie jest legalne.
polecam zlecić jakiemuś programiście wyciąganie treści(w tym przypadku maili) z innych stron www. To jest praca na 20-30 minut i góra 50zł pozdrawiam, Wojciech Skarbek www.seolider.pl
Zadam jeszcze takie pytanie: Czy Pan/Ty kiedy kolwiek skorzystałeś z usług firmy która wysyłała miale?? Ja nawet jak dana oferta mnie zainteresuje to sprawdzam wiele innych firm z dane branży(allegro, google itp.) Myślę(to tylko i wyłącznie moja subiektywna opinia), że mailing z ofertą firmy organizującej imprezy interakcyjne będzie nieskuteczny(nieskuteczny względem innych form reklamy) pozdrawiam, Wojciech Skarbek www.seolider.pl
Zgadzam się w 100%, najpierw telefon, później mail. A z ilością nie ma problemów, ja dzwonię dziennie z ofertą do 20 do 50 firm i to w obcym języku :-)
Jeśli samemu nie masz ochoty dzwonić, zatrudnij jakiegoś małolata z dojrzałym głosem, napisz mu dokładnie co ma mówić, przygotuj odpowiedzi na dane pytania, żeby się nie zaplątał i niech dzwoni , dzwoni , dzwoni , dzwoni. Telefon jest lepszym rozwiązaniem , ponieważ w dzisiejszych czasach e-maile to słaba broń marketingowa, zresztą ile ty e-maili reklamowych przeczytałeś , a ile usunąłeś ?
Innym sposobem, z tego co wiem NAJLEPSZYM jest po prostu wizyta osobista w danej firmie , owszem czasochłonne , ale skuteczność najlepsza.
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|