Witam po raz kolejny po rozmyśleniach wpadłem na pomysł który chyba nie jest aż taki zły i dlatego by się dokładnie upewnic proszę was o rady.
Chciałbym stworzyć portal internetowy z ogłoszeniami o pracę ( CZYTAJ DO KONCA ! )
myślę nad nazwą ( bezdoswiadczenia pl ) tytuł mówi sam za siebie.
Serwis skupiający grono ludzi którzy szukają pracy a nie mogą znaleźć z powodu braku jakiego kolwiek doświadczenia. Kierowany jest on do przedewszystkim ludzi młodych chcących pracować a nie mogących znaleźć zatrudnienia z powodu wysokich wymogów pracodawcy.
Wiem że istenieje w internecie mase takich stron i ogłoszeń z tym że zaden serwis nie skupia sie tylko na ogloszeniach bez doswiadczenia
Nie skupiłem się jeszcze na szczegółach ponieważ jest to pomysł który wpadł mi przed chwila do głowy.
Znam wiele ludzi znajomych którzy czasami przy rozmowie wspominają ( fajna praca ale potrzebują ludzi z doswiadczeniem)
Jak narazie stworzyłem 3 strony z tym że w jezyku HTML i przedemna dluga droga wiec moze pojde na skroty i jezeli pomysł oceniony bedzie trafnie chciałbym złożyć pewną propozycję.
Chciałbym podjąć współpracę z kims kto sie na tym zna i dozucił by swój punkt widzenia czyli " jak on by to zrobił, co dodał czego sie strzegł"
Zainteresowanych proszę o kontakt na priv lub nizej w odpowiedziach
ps. chcialbym zastrzec sobie prawo do tego postu i realizacja pomysłu bez mojej wiedzy nie wchodzi w gre hehe :) pozdrawiam czekam na opinie dobrych ludzi :)