|
BEZPOŚREDNI IMPORTER ODZIEZY DUŃSKIEJ |
BEZPOŚREDNI IMPORTER ODZIEZY DUŃSKIEJ
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Jesteśmy bezpośrednim importerem odzieży markowej, damskiej i mładzieżowej z Danii. Posiadamy pełne aktualne kolekcje w bardzo niskich, atrakcyjnych cenach.Nasza odzież jest w I gat. na czasie, sa to kolekcje stworzone przez znanych projektantów. Posiadamy firmy b.young. ichi, simple wish, gestuz i inne. w sezonie mamy dostawy raz w tygodniu, nowe wzory. W naszej ofecie znajdziecie Państwo: żakiety, spodnie, spódnice, płaszcze, kurtki, tuniki, swetry, sweterki itp.Zapraszamy:)
Witam! Czy macie państwo w swojej ofercie ubrania firmy Veto , głównie interesują mnie jeansy. Jeśli tak to pilnie proszę o informację.
a może coś więcej, adres, telefon ,www
Popieram.
Bardzo proszę o Państwa adres a także informacje o cenach i sposobie odbioru.
Informacje prosze przesłać na: pepkowe@wp.pl
Witam! Bardzo proszę o szczegółową informację na maila melsner@buziaczek.pl Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
Witam
Jestem zainteresowany współpracą w branzy odzieżowej w związku z tym proszę o przesłanie pełnej oferty
Proszę o przesłanie oferty mcelina@gazeta.pl
wg mnie to jakas ściema, badanie rynku w polsce lub cos podobnego gdyż żadnej podkreslam żadnej oferty nie dostałem!
Do administratorów: Trzeba zrobic taki dział do statystyk i badania rynku lub usuwac takich uzytkowników
zgadza sie to jakaś ściema
Proszę o przesłanie oferty na maila: cmadcat@wp.pl.
Sprawdź również podobne tematy:
- Bezposredni importer odziezy z Turcji
- BEZPOŚREDNI IMPORTER ODZIEŻY I OBUWIA Z WŁOCH - Bezpośredni Importer Nowej Odzieży z Włoch - Bezpośredni importer markowej odzieży belgijskiej... - Bezpośredni importer markowej odzieży belgijskiej... - Europolitan - bezpośredni importer odzieży używanej - Bezposredni importer obuwia,odziezy,dodatkow - Potzrebujemy wieksze ilosci odziezy dunskiej i angielskiej - Bezpośredni importer.... Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|