witam , czy prowadzi ktos juz pizzerie biesiadowo pl ? mial ktos moze juz z tym stycznosc ? czy nie wydaje wam sie ze 40 tys zl na otworzenie pizzeri to nie jest zamalo ?
prosze o jakies konkretne odpowiedzi
|
Biesiadowo pl |
Biesiadowo pl
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam , czy prowadzi ktos juz pizzerie biesiadowo pl ? mial ktos moze juz z tym stycznosc ? czy nie wydaje wam sie ze 40 tys zl na otworzenie pizzeri to nie jest zamalo ?
prosze o jakies konkretne odpowiedzi
odswiezam... napawde nikt nic nie slyszal o nowej sieci pizzeri biesiadowo ?
dlaczego uważasz że 40 tys to za mało na otwarcie pizzerii? jeżeli miałbyś to zrobic we własnym zakresie to wydaje mi się iż 40 tys zł w zupełności wystarczy.
Co do biesiadowo to nie słyszałem o nich nic...
Up.
ja takze poznam opinie o tej franczyzie , moze jakis biorca sie tutaj znajdzie ?
hmm nie wiem czy jest sesn wchodzic z nimi we franczyze z tego co wiem to produkty trzeba brac tylko i wylacznie od nich , wystroj jaki maja taki maja , jednym sie podoba drugim nie , mysle ze za 40-50 tys zl , mozna samemu odpicowac sobie pizzerie , jedyne co ich przyciaga to te smieszne nazwy pizz i nic pozatym , kazdy moze sobie robic wielkosc pizzy taka na jaka ma ochote :)
moze ktos zaproponowac jaki lepiej wybrac piec do pizzy : opalany drewnem elektryczny ( ile miej wiecej placi sie za prad miesiecznie ) Pozdrawiam Paweł
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Biesiadowo pl": - Pizzeria Biesiadowo franczyzna - Prosze o opinie sieci Biesiadowo
• Strona 1 z 1
|
|