|
BIG BONUS |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam, mam pytanie, co sadzicie o tym portalu http://www.bigbonus.com.pl, jest to sklep ktory oferuje linki do najtanszych sklepow na swiecie, czy jest to prawda? Moze korzysta ktos z ich uslug, jesli tak bardzo prosze o wszelkie informacje. Aby sie tam zarejestrowac trzeba zaplacic dlatego najpierw chcialbym przecztac Wasze opinie. Z gory dziekuje i pozdrawiam.
Jeżeli się zarejestrujesz to będziesz miał minimalny dostęp do serwisu. Dopiero gdy zapłacisz im kasę to otrzymasz pełny dostęp do wszystkich opcji. Więcej na pw.
Czy w tym big bonus oferuja naprawde ceny takie jakie tam pisza czy jest to ściema i czy do zakupu tego wszystkiego potrzebna jest działalnosc gospodarcza?
to shit. Po co płacić zacośco można mieć w necie za friko?
no ale w koncu nic nie wiadomo...:/ mial juz ktos stycznosc z tym wielkim bonusem czy to jest po prosty wielki shit jak ktos napisal... ? za darmo czy placic co za roznica? 19.99 zadna kasa a towary jak widze naprawde okazyjne wiec potezne zyski... oczywiscie jezeli to nie kolejna firma pokroju phone4you? czekam i prosze o konkretne odpowiedzi znawcy tematu! dzieki i pozdrawiam
Ja sie zarejestrowalem i zaplacilem
po zalogowaniu jest 0 ofert to jest oszustwo
Też jakiś czas temu o to pytałem i przez długi czas nikt nie dawał konkretnej odpowiedzi, tylko własne opinie i przypuszczenia.
Ale jak w końcu odpowiedział mi na priv człowiek, który się zarejestrował i zapłacił to odpowiedź była podobna do odpowiedzi michal141414. Wystarczyło popytać przez alibabę czy made-in-china by zrozumieć, że ceny podawane na stronach tego typu są niemożliwe. Może gdyby ktoś zamówił roczną produkcję fabryki, to by zjechał do takich poziomów. Ja poszedłem tradycyjną ścieżką - szukanie ofert przez duże serwisy, kontakty z chińskim kontrahentami przez e-mail, potem telefony i wyjazd do Chin na umówione spotkania.
|
|