|
Bilbord reklama jak telebim |
Bilbord reklama jak telebim
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Chcialem dowiedziec sie co sadzicie o takiej reklami np za pomoca telebimow.... koszt telebimu za metr kwadrawowy wynosi ok 7 tys zl. reklama na takim telebimie mogla by wygladac jak ta z telewizji. mozna go zamiesci wszedzie gdzie staoja miajsca na bilbordy i reklamy czyw cenntrum miasta czy na trasach wylotowych itp mylse ze na telebimie mozna by bylo umiescic np 10 reklam.... ile miesiecznie mozna dostac za taka forme reklamy od jednego klienta?? i czy sadzicie ze to jest ciekawy i dobry pomysl. Dziekuje i pozdrawiam oraz zycze sukcesow w biznesie
to jest firma która produkuje takie telebimy podaje link :http://sellsysvision.com/
a tu znajdziesz cenniki wyświetlania spotów na ekranie o wymiarach 14m2 podaje link:http://www.swmedia.pl/content/view/16/40/.też myśłałem o takim interesie ale niestać mnie na takie coś.14m2 telebim kosztuje 106000 zł+vat i cena niezawiera konstrukcji transportu i montażu.pozdrawiam
a reklam możesz umieścić i nietylko 10 dużo dużo więcej i kasa jest z tego bardzo dobra tylko początkowy wkład własny jest jak dlamnie ogromny a firmy leasingowe niechca na tego typu urządzenia dawać leasingu.
Urząd Miasta pewnie nie miałby żadnych obiekcji żebyś postawił sobie kilkunastometrowy świecący migający telebim w centrum miasta.
u mnie w mieście( 30000 tys.osób )jest taki telebim a i w wększych miastach też są takie telebimy a urząd miasta niema nic do tego zakładasz firme i zależy gdzie byś chciał taki telebim umieścić czy na terenie miasta wtedy z tym do urzędu ale jak na jakimś prywatnym budynku to urząd niema nic do tego.pozdrawiam
Ten sam telebim kupisz duzo taniej nie tylko u mnie. Sa firmy ktore dadza ci lising, jesli masz po temu warunki,
prosta kaluklacja klik 15 secund, 4 razy na minute, 60 razy 4 240 na godzine, razy 10 h srednio masz 2400 na dzien. Jak inetresuja cie ceny na telebimy mamy prawdziwa oferte, z cenmami jakich jeszce nie widziales peter Calkapeter@gmail,.com
A jaki jest koszt reklamy na takim telebimie w 30tys mieście?? Zapewne będzie on inny niż w np. w warszawie. Masz takie informacje lub rzuć hasło z jakiego miasta jestes co by mozna było się dowiedzieć.
jestem z augustowa woj.podlaskie http://www.swmedia.pl/content/view/16/40/ tu znajdziesz cene
Hej! mam pytanie do Przemka, jesteś z Augustowa..jak myslisz ten telebim który jest w twoim mieście-jak "presperuje", tzn czy dużo firm sie tam ogłasza?
osobiście myslalłem że na taką inwestycje jest potrzebne miasto co najmniej 2razy większe.. ale mam nadzieje że przykład agustowa wyprowadzi mnie z błędu:)
to znaczy powiem ci andrew tak zime było mało ale tak w lato to ci powiem żetych reklam jest od cholery i ciut ciut
A kto jest wlascielem telebimu w Augustowie przy ul. 3 Maja?
Powiem krotko.W Lublinie 15sekundowy spod kosztuje 1500PLN (netto) m-c,czestotliwosc uzalezniowa od ilosci klientow nie mniej niz jedna emisja na 3h.Mialem pracowac w takiej firmie stad wiem.interes bardzo dobry koles siedzac w domu i nie reklamujac sie ze jest wlascicielem nie mogl obsluzyc wszystkich i dlatego szukal pracownika.Powiedzial ze smialo po trzech m-cach jest w stanie kupic kolejny Telebim (ma juz 7)
a ja gdzieś przeczytałem że największe miasto na świecie ( Bombaj ) ma 14000 tys. osób, a tu się okazuje że nie doceniają polaków. ty mieszkasz w ponad dwukrotnie (30000 tys.) większym mieście od Bombaju ;)
Fajnie jest przyczepiać się do szczegółów jak każdy wie o co chodzi....
Też myślałem nad tym ale niestety powstrzymały mnie fundusze... Bardzo dobry interes ale niestety na początku trzeba dużo zainwstować...
W moim mieście 70 tys. mieszkańców są narazie takie 2 i jak się przyjrzałem im to reklam puszczają sporo. Dobry biznes.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Bilbord reklama jak telebim": - Reklama-bilbord elek - reklama, bilbord szukam chetnych - Reklama elektryczna Tablica bilbord Opłacalne? - LED Telebim - reklama? - telebim z reklamą
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|