|
Bilbordy przy krajówce |
Bilbordy przy krajówce
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam mam ziemie rolną przy drodze krajowej. Jest ona polozona tuz przy miescie liczacym okolo 16tys mieszkancow. Ma dlugosc troche ponad 100 metrow. konczy sie tam gdzie zaczyna sie wlasnie ta miejscowosc czyli jest praktycznie tuz przed znakiem wprowadzajacym do miejscowosci. Mam pomysl na tej działce postawic 2 bilbordy. Nie chodzi mi o takie telebimy które pokazuja reklamy ale o metalową konstrukcje na ktorej mozna przykleic duza reklame . Mam pytanie. czy moge sobie tak bez niczego wybudowac takie konstrukcje metalowe? Ziemia jest ziemia rolna. Jakie to są koszta i ile bym mógł wołać za wynajęcie? Bilbordy byly by oswietlone tak ze w nocy mozna byloby tez je widziec:) Dziekuje za odpowiedzi
Rozwoziłem takie bilbordy. Zezwolenia nie są ci potrzebne, pod warunkiem, że nie jest on wkopany w ziemię. Stawiasz na ziemi betonowy kloc specjalnie do tego przystosowany (jest w nim zabetonowane mocowanie do słupa), przykręcasz słup i bilbord i gotowe. Cen obecnych nie znam. Jako dodatkowy dochód jest to na pewno korzystne.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Bilbordy przy krajówce": - 1 h przy krajówce!!! - Pomysl na biznes we wsi bezposrednio przy krajowce - Bilbordy - BILBORDY REKLAMOWE - reklama- bilbordy
• Strona 1 z 1
|
|