Witam
Czy potrzebne sa specjalne pozwolenia aby postawic billboard,a jak tak to jakie i gdzie mozna je dostac??
Bede wdzieczny za kazda pomoc.
Dziekuje
|
BILLBOARD pytanie |
BILLBOARD pytanie
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam
Czy potrzebne sa specjalne pozwolenia aby postawic billboard,a jak tak to jakie i gdzie mozna je dostac?? Bede wdzieczny za kazda pomoc. Dziekuje
Witam
Potrzebne sa pozwolenia. Informacje uzyskasz w Wydziale Urbanistyki i Architektury Swojego miasta. Potrzebujesz na pewno opinii plastyka miejskiego, jeśli to bilboard wolno stojący to również pozwolenia na budowę i decyzji o warunkach zabudowy (uzgodnienia ZUDP) , zaś jeśli na zabytkowym budynku jeszcze opinii i zgody konserwatora. Może się okazać że coś jeszcze. Pozdrawiam
Wielkie dzieki,a nie orietuje sie pan ile mozna wziac za wynajem takiego billboadra w miescie 40 tys?? przy glownej ulicy
Witam
Niestety nie mam takich informacji, choć myślę,że to zależne od lokalizacji owegoż bilboardu. (Główna ulica, droga krajowa, okolice większych ośrodków handlowych itp.) O ile pamiętam niedawno ktoś o to pytał na forum. Radzę odwiedzić archiwum. Może inni userzy będą wiedzieć. Pozdrawiam P.S. Znaczek płci przy nicku, sugeruje posiadanie przeze mnie macicy :mrgreen:
Ups przepraszam za pomylke i jeszcze raz dziekuje za pomoc.A wie Pani moze jaki jest przyblizony koszt zwiazany z zalatwieniem wszystkich formalnosci??
Witam
Nie szkodzi - zdarza się :mrgreen: Niestety nie wiem jaki są ceny na takie uzgodnienia. Przypuszczam że ceny w każdym mieście różnią się od siebie, bo ustala to samorząd gminy. Nie chcę fantazjować. Radzę zadzwonić do UM. Pozdrawiam
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|