|
Biopaliwa |
Biopaliwa
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam. Chciałbym się czegoś więcej dowiedzieć o założeniu rozlewni biopaliw? Po prostu chcę kupić magazyny sprzęt potrzebny do produkcji biopaliw i teraz problem jest rodzaju jak i komu sprzedawać oraz w jakiś ilościach będę mógł sprzedawać. Nie wiem czy zrozumieliście mnie o co mi chodzi :/ Proszę o konkrety czy takie coś ma szansę bytu w Polsce. itd.
gościu , gościu , ale tak konkretnie to oco si hozzi ?
masz , gurna gościu link do portalu młodego rolnika to se zobacz temat juz był , było ze się nie opłaca , po kiego grzabać sie w g... odpadach bioaktywnych
1 tak temat juz był 2 produkcja tego paliwa jest opłacalna 3 ale można na własny użytek produkować :) polecam Szukaj na Forum google i hasła typu : bio paliwa itp
nie jest skoro w sprzedazy jest drozsze, a wiele osób ma obawy przed tankowaniem ,,beleczego " to zbytu raczej nie bedzie i w zwiazku z tym opłacalnosc raczej zadna
jasne mam chec na piwo , ma ktos browar do sprzedania ?
Chciałbym zaczerpnąć informację na temat produkcji Bio paliwa do silników samochodowych jak równiez czy ten rodzaj paliwa nadaje się jako opał, jaka jest opłacalnośc itd.
Dziękuję za każda sensowną informację.
Zapraszam do poszukania informacji w Internecie. Szczególnie co oznaczają biopaliwa, bioestry dla nowoczesnych silników Diesla z commonrailem.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Biopaliwa": - biopaliwa- produkcja - Kupie biopaliwa - Zainwestujemy w biopaliwa i biomasę - Biopaliwa, Pellet ze słomy - Biopaliwa jaka dotacja ?
• Strona 1 z 1
|
|