Witam wszystkich! Chcialbym otworzyc biuro kredytowe i ubezpieczeniowe , ale raczkuje w danym temacie....
Czy ktos wie jak sie do tego zabrac..?
Czy to jest oplacalne? :wink:
Jakie sa wymagania finansowe?
Za wszystkie informacje z gory dziekuje!!
|
Biuro kredytowe i ubezpieczeniowe? Czy to sie opłaca? |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich! Chcialbym otworzyc biuro kredytowe i ubezpieczeniowe , ale raczkuje w danym temacie....
Czy ktos wie jak sie do tego zabrac..? Czy to jest oplacalne? :wink: Jakie sa wymagania finansowe? Za wszystkie informacje z gory dziekuje!!
Witam ja też jestem zainteresowany tym tematem. Mógł by ktos napisać czy to dobry pomysł? Jak to wygląda realnie i z jakimi firmami pośrednictwa kredytowego współpracowac??
chciałabym sie dowiedziec jak można założyć biuro kredytow. Co dokładnie jest potrzebne?
Witam,
Chciałbym zaproponować stworzenie strony internetowej do każdego rodzaju działalności/usług, jeśli jesteście Państwo zainteresowani proszę o kontakt na mój adres e-mail. Internet to najprostrzy sposób dotarcia do klienta, a także klient może szybciej i wygodniej znaleść to co go interesuje. Koszt stwożenia strony nie jest wysoki mieści sie w granicy do 120zł A tak na marginesie jest to opłacalne i to bardzo moja znajoma ma biuro i mówiła że bardzo dobrze prosperuje
dobry pomysl,tez o tym myslalem,ale trzeba zwrocic uwage na miejsce tego jest juz duzo takich biur wiec musisz trafic dobry punkt w duzym miescie,no tylko tak mysle. Ale tez jestem ciekawy co trzeba zrobic i z jakim bankiem zeby takie biuro ruszyc??????
Jeżeli chodzi o kredyty to z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej...
coraz mniej klientów, do takich biur coraz częściej trafiają osoby z negatywnym bikiem i migiem, z małymi szansami na jakikolwiek kredyt. Jeśli jest ktoś z województwa lubuskiego (lub dolnośląskiego z miast ościennych z woj. lubuskim) zainteresowany otwarciem takiego biura, proszę pisać na PW lub dzwonić na tel 607 255 252, to pomogę a może nawet wspólnie stworzymy sieć takich biur. Ja w chwili obecnej posiadam kilka biur, ale jak już wspomniałem czasy kredytów się powoli kończą... Pozdrawiam
|
|