Witam,
Myslal moze ktos nad otworzeniem biura matrymonailnego?
|
Biuro matrymonialne |
Biuro matrymonialne
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Franchising, franczyza
Autor
Wiadomość
Witam,
Myslal moze ktos nad otworzeniem biura matrymonailnego?
rozumiem ze biuro matrymonialne jest swego rodzaju kontynuacją pomysłu z automatem do prezeratym i drugim pomysłem na pasztety pozwole sobie na taki wniosek: jak sie facet ochajta ( moze ohajta) ale co by nie zrobił , to jak sie ochajta z pasztetem ,to mu sie prezerwatywy przydadzą dobry pomysł i konsekwencja w działaniach gatuluję
sory spaliłem
miało być : pomysł na automaty z prezerwatywami ale też jest smiesznie tak się hihrałem albo chichrałem ( wszystko jedno co bo i tak jajka jak berety ruskie ) ze z tego ubawu pomyliły mi sie klawisze
nie
Proponuje zajac sie swoimi sprawami i zajrzec do slownika ortograficznego.
Tak się składa, ze pomysl z prezerwatywami upadł, ale nie będę komu jak komu ale Tobie tłumaczyć się dlaczego.
do słownika? a sama piszesz ,,zajac" zajac po po rusku zając co ma zając współnego z prezerwatywami ? skoro upadły prezerwatywy ( może upadłe kobiety nie były nimi zainteresowane) to opowiedz o pasztetach też upadły ? połączenie tych dwuch branż ,przemysłu gumowego i spozywczego jakoś mi nie pasuje chyba ze myślałaś o automacie : pasztet i prezerwatywa ciekawy pomysł tylko czy to pod czerpanie korzysci z nierzadu nie podpada ? ale to juz tez było takie pasztety stoja na drodze do Nieporętu juz od dawna
Sprawdź również podobne tematy:
- BIURO MATRYMONIALNE SERENADA oferty matrymonialne
- BIURO MATRYMONIALNE - Biuro matrymonialne - Biuro Matrymonialne - Skok w bok :) biuro matrymonialne - Chcę założyć biuro matrymonialne ? - Kupię funkcjonujące biuro księgowe, biuro rachunkowe - Kupię funkcjonujące biuro księgowe, biuro rachunkowe - Biuro projektowe - jak najefektywniej założyć biuro Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|