Kolego, mylisz pojęcia właściciela biura i projektanta. Mam doświadczenie w tej branży więc mogę Cię zapewnić, że nie masz racji. Właściciel biura niekoniecznie musi być projektantem i odwrotnie.
Temat uważam za skończony
|
Biuro projektowe - strona 2 |
Biuro projektowe
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Kolego, mylisz pojęcia właściciela biura i projektanta. Mam doświadczenie w tej branży więc mogę Cię zapewnić, że nie masz racji. Właściciel biura niekoniecznie musi być projektantem i odwrotnie.
Temat uważam za skończony
To ja wtrącę swoje trzy grosze.
Kolombo jak zwykle w bardzo wyrazisty sposób przedstawił swoje słuszne poglądy. Owszem - to wszystko co pisze to prawda. Ale rację mają też inni. Odnośnie ZUSu Matusz przytoczył dokładną definicję - jest tam zawarte magiczne stwierdzenie: "jeżeli mieszkają razem". Otóż wygląda to tak, że jeżeli nie prowadzisz z rodzicami "wspólnego gospodarstwa domowego" (w domyśle nie mieszkasz z nimi) to możesz ich zatrudnić jak normalnych pracowników.
Zamykam bo robi się oftop.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Biuro projektowe - strona 2": - biuro projektowe - jak najefektywniej założyć biuro - Dotacja=refundacja? Biuro projektowe - forma opodatkowania - biuro projektowe! - biuro projektowe a forma opodatkowania - Kupię funkcjonujące biuro księgowe, biuro rachunkowe
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|