|
Biuro promocji zdrowia |
Biuro promocji zdrowia
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Mam pomysł na Biuro Promocji Zdrowia. Jestem z wykształcenia żywieniowcem. Mogłabym prowadzić konsultacje związane z żywieniem. Mam sprzęt do kuracje detoksykacyjnych i oczyszczających organizm. Zabieg mógłby kosztować ok 30zł. Poza tym mam dostęp do dobrych suplementów diety. Co myślicie o tym pomyśle i co jeszcze mogłabym dołożyć i czy warto zaczynać ten pomysł?Pozdrawiam
Napisz co więcej: ile mieszkańców w mieście, jakimi funduszami dysponujesz, itp.
Miasto ma ok 60000 tys osób. Ale niedaleko sa 2 większe wiec zawsze mozna powiększyć działalność. Mam także mozliwość organizowania wyjazdów zdrowotnych nad morze. Moge poświęcić do 10000 tys złotych i mam sprzęt do zabiegów detoksykacyjnych oraz kilka innych przydatnych rzeczy. Mogę też zająć sprzedażą suplementów diety. Ale nie wiem czy to wystarczy zeby się utrzymać. Ludzie coraz więcej chorują więc może nie jest to taki zły pomysł. Prosze pomóżcie co mogłabym jeszcze dołączyć do tego pomysłu i czy ma on sens.Pozdrawiam
Z tego co napisałaś wnioskuję, że jesteś z Sopotu. :P
Myślę, że masz szansę na sukces. Oprócz tych 10 tys zł zawsze możesz liczyć na dotację, a skoro sprzęt już masz, przynajmniej częściowo, to koszty będą odpowiednio niższe. Musisz tylko się zorientować i znaleźć sobie jakiś porządny lokal, a później to już się pytaj osób, które się bardziej znają niż ja, np. WojciechH. :P
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|