Witam serdecznie,
zamierzam otworzyc biuroserwis w Warszawie.Zdaje sobie sprawe z konkurencji tak malych jak i duzych firm.Mimo wszystko dotzregam mozliwosci.osobiscie pracowalem jako przedstawiciel w malutkiej firmie i i ja sobie ardzilem i firma sobie radzila.Mam stamtad wyniesione kontakty z dostawcami oraz z klientami.mam kapital zeby otworzyc taka firme bez sbednego szczypania sie.zamierzam zrobic to bardzo profesjonalnie jednoczesnie z osobistym traktowaniem klienta co wiekszosci firm sie nie udaje.sprzedaz w dowolnej formie fax,tel mail,sklep internetowy.dla stalych klientow chce wprowadzuic program lojalnosciowy(nagrody itp)dostawa nastepnego dnia od daty zamowienia.
co o tym myslicie?.wiem ze istnieje konkurencja natomiast z doswiadczenia wiem ze potrafilismy pobic duze firmy.o dziwo te duze firmy czasem mialy niewyobrazalne ceny,bylismy lepsi takze w kontakcie osobistym,jedybna przeszkoda byl katalog jednak sklep ktory wymyslilem i zamierzam zainwestowac bedzie najbardziej funkcjonalny na rynku.
czy na taka dzialalnosc moge dostac dofinansowanie z UP??
bardzo prosze o opinie i rady
M