|
Biznes bez wychodzenia z domu. - strona 2 |
Biznes bez wychodzenia z domu.
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Towarzyskie, czyli o wszystkim i o niczym
‹ Nawijanie makaronu na uszy
Autor
Wiadomość
również proszę o info lopek16@o2.pl
witam jestem zainteresowany i prosze o informacje na jawox(malpa)vp(kropka)pl
poprosze info na przemo małpa post.pl
Następny śmieszny biznesmen !!! wzw224małpawpkropkapl
Nie lubie takich "tajemniczych" akcji. Jak ktos chce wiedziec, to niech zadzwoni do mnie na numer 0700 ... (10,98 PLN z vaT za minute). Biznes super, na 13012402353 % w Polsce zarabiacie 123412342 zł dziennie.
Jak masz cos konkretnego, to wal smialo, kazdy sie wypowie. Czegos sie obawiasz?
napisz coz to za swietny biznes??
a mi tu śmierdzi piramidką :lol:
Pan, wzw zigi, przykro mi bardzo za obraźliwe komentarze, widać od razu że nie chciałbym współpracować. Ogólnie chodzi o to, że wszystko jest prawda także nie muszę głębiej wszystkiego wyjaśniać, także jeżeli ktoś jest zainteresowany oszczędnościami i zarabianiem jeszcze na nich przez internet bez wychodzenia z domu to świetnie trafił. A nie mówię wszystkiego od razu ponieważ właśnie tacy ludzie którzy nie są zainteresowani i tym bardziej nie mają zielonego pojęcia o co chodzi i jeszcze do tego nie chcą się dokładnie dowiedzieć komentują bez sensu a ja nie mam czasu na dyskusje tego typu.
Więc ogólnie dałem Informacje o możliwości zarabiania pieniędzy na poważnie, jest dużo ludzi którzy zobaczyli tu swoja szansę, ktoś z czytających to napewno też dużo na tym skorzysta :) a co do telefonów koleżanko to nie namawiam nawet do dzwonienia do siebie, jak widzę zainteresowanie to sam zadzwonie, porozmawiam chwile, zadam kilka pytań i będę wiedział czy jest sens :) Zapraszam jeszcze raz wszystkich zainteresowanych, dowiedz się dokładnie a wtedy komentuj.... "Psy szczekają a karawana jedzie dalej" nie ma czasu na komentarze... Pozdrawiam
Witaj kolego.
Podoba mi się co piszesz. Dawaj informację na maila (roptexmalpaopkropkapl). Masz racje. Też bym się nie wysilał dla kolegów którym coś tam śmierdzi czy koleżanek, które takich biznesów nie lubią (nawet nie wiem dlaczego takie koleżanki coś takiego tutaj wpisują ..... napewno tylko dlatego aby troche pomarudzić). Czekam na twoje informacje. Pozdrawiam Jurek
niech ktos napisze o co chodzi konkretnie
prosze o info na adres darbartmalpaneostradakropkapl
witam. ja także proszę o informacje na adres rodmans@wp.pl Skądś to znam "psy szczekają a karawana jedzie dalej"
Chodzi o wydymanie cie jako potencjalnego frajera, i to bez wychodzenia z domu.
Rozumiem jakieś obawy, też przetestowałem kilka biznesów bez sensu, których ideą było zrobienie w konia jak największą liczbę osób i słuch po firmie ginie. Tu jednak jak Wy byłem zainteresowany i szukałem możliwości rozwoju i zarobku oczywiście. Z tą różnicą że nim zacząłem na kimś psy wieszać lubię się dowiedzieć o kim i o czym mówię, więc po kilku latach szukania znalazłem niesamowitą szansę i to jest prawda, ja tu nikogo nie chce naciągać, chce tylko podzielić się informacją, która nic nie kosztuję także nie rozumiem dlaczego mówisz o dymaniu (głodnemu chleb na myśli??)
Dowiedz się i korzystaj razem, a jak nie chcesz to nikt Ci tego nie nakazuje robić Pozdrawiam
proszę o info papier_pak@02.pl
Sprawdź również podobne tematy:
- Pieniadze bez wychodzenia z domu
- Konto w amerykańskim banku, bez wychodzenia z domu. - Dodatkowe dochody bez wychodzenia z domu- obsł. klienta - Usługa wychodzenia z psami - Biznes przy domu - BIZNES W DOMU a wynajem - Międzynarodowy biznes zarządzany z domu - Pytanie do wszystkich- biznes w domu! - Prosty biznes - WYNAJĘCIE DOMU Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|