Ja też proszę o jakieś info: 3aranmałpawpkropkapl.
Sorry, za tak napisany adres, ale jako nowy użytkownik nie mogę wpisywać żadnych linków do postu. :)
|
Biznes bez wychodzenia z domu. - strona 3 |
Biznes bez wychodzenia z domu.
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Towarzyskie, czyli o wszystkim i o niczym
‹ Nawijanie makaronu na uszy
Autor
Wiadomość
Ja też proszę o jakieś info: 3aranmałpawpkropkapl.
Sorry, za tak napisany adres, ale jako nowy użytkownik nie mogę wpisywać żadnych linków do postu. :)
Witam ja też proszę o info 08grand08[at]gmail[kropka]com
Też proszę o info gilmogMAŁPAwp pl
bodget (małpa) o2 (kropka) pl
Proszę o info
widzę że sporo naiwniaczków z czego 90% to dzieci :-(
dlaczego naiwniaczków? Po prostu jestem ciekaw o co tak naprawdę w tym chodzi i tyle pozdrawiam
no to jak uzyskałeś info to się nim podziel :)
kretmaister, jesli nie jesteś dziecko, to zapytaj się sam.
prosze o info robert1232017(małpa)wp(kropka)pl
witam ,proszę o info kasienka.p86 małpa wp kropka pl
jedna wielka ściema i nabijanie ludzi w butelkę....
każą Wam oszczędzać przez 30 lat a później dopiero możecie z tego mieć zysk... Pranie mózgu robią przez 2 godziny spotkania. NIE WARTO!
Tak jak mówisz- kretmaister- myślą wszyscy że zaoszczedzą i zarobią jeszcze na tym... Wystarczy dobra gadka i już odzew jest....
Widziałem coś takiego, jakieś filary emerytalne. Naciągasz ludzi na oszczędzanie i zarabiasz prowizje z procentów które robi bank :) tak czy siak bym nie chcial sie bawić w takie g...o. Sam wole stworzyć własny MLM ale taki prawdziwy, gdzie każdy bedzie zarabiał na prawde i rozejdzie się w mgnieniu oka. Wiadomo, że zadowolony klient wraca i nigdy sam :) Dodatkowo sam bym więcej sie nachapał:D A takie oszustwa i g...e MLM, w których nic nie zarobisz przez jednego zawiedzionego użytkownika zraża do siebie setki albo tysiące innych ludzi i jaki w tym sens? Jak już ogarne projekt mojego biznesu to wrzuce tutaj propozycję i bez żadnych zagadek tylko prosto z mostu o co biega ;) A ten ziomek chyba nie może na forum przedstawiać oferty, bo MLM to marketing bezpośredni, który wiąże sie ze sprzedażą bezpośrednią, czyli może bezpośrednio tylko sprzedawać a nie przez fora, strony internetowe czy gazety itp
Czekam na szczególy:
monryt1 małpa wp kropka pl
poprosze również kolodziejski_efect małpa o2 pl
Sprawdź również podobne tematy:
- Pieniadze bez wychodzenia z domu
- Konto w amerykańskim banku, bez wychodzenia z domu. - Dodatkowe dochody bez wychodzenia z domu- obsł. klienta - Usługa wychodzenia z psami - Biznes przy domu - BIZNES W DOMU a wynajem - Międzynarodowy biznes zarządzany z domu - Pytanie do wszystkich- biznes w domu! - Prosty biznes - WYNAJĘCIE DOMU Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|