|
BIZNES BRAZYIA |
BIZNES BRAZYIA
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
WITAM. CZY KTOS WIE CO MOZNA ROBIC W BRAZYI?? WIE KTOS CZY OPACA SIE TAM OTWORZYC MALA FIRME BUDOWANA??
brazyja to piękne miejsce i mozna tam robic wiele ciekawych rzeczy , nie wiem tylko czy to się nadaje do opisania na forum
Właśnie że nadaje się do opisania na forum, tylko zwykle w kategorii "towarzyskie" ;-)
W Brazylii najlepiej zająć się eksportem piłkarzy do Polski, bo jeden Guereiro to, jak widać, za mało i na długo nie wystarczy...
w Brazylii to podobno najlepiej daja w ryjo ale gosciu pisał o brazyi moze to taki skrót myślowy : Brazylia i Ryjo ( a mozne nawet Żanejro )
sory l mi sie zepsulo. Ae wie ktos moze jaki biznes tam otworzyc?
ps. z malym kapitalem
Importuj ropę i paliwa z Brazylii.Puścisz 2 tankowce, załatwisz dokumenty na celnym,że to tylko "woda sodowa", pogadasz z Orlenem albo inną siecią stacji i masz biznes uklepany.:D.Ah no i ochronę dla rządowych odpalisz.Biznes na tacy ci wykładam .Powodzenia!
Pozatym gadałem z gostkiem co tam był z firmy w delegacji i też chciał coś dorobić.Ale stwierdził,że są tam inne "zajęcia" jak na Copa Cabbana pospacerowł :D
Przeczytaj również posty podobne do tematu "BIZNES BRAZYIA": - BIZNES PLAN, czym sie kierowac przy pisaniu biznes planu - Burza mózgów pomyslów na biznes - kapitał na biznes 5 000zł - Połączyć Pomysl na biznes z Szukam Pomyslu na biznes - E Biznes pomysł na biznes zwiazany z sklepami internetowymi - sprzedaż biznes planów, pomysłów ba biznes.
• Strona 1 z 1
|
|