Witam
Mam 19 lat i w tym roku idę na studia ekonomiczne zaoczne. Planuje przeprowadzić sie do warszawy i tam rozpocząć jakaś swoja działalność. Na ten cel mogę przeznaczyć ok 15 tyś zł + jeśli coś dobrego wymyśle dotacje z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki do 20 tyś. Jeśli to możliwe planujemy robić to we 2 wiec dotacji dostali byśmy ok 40 tys. W tym tygodniu planuje udać sie do Urzędu Pracy żeby sie wszystkiego dokładnie dowiedzieć.
Moim pomysłem wstępnym było założenie sklepu internetowego, aukcje allegro z elektronika + sprzedaż na giełdach elektronicznych. W moim rodzinnym mieście jest spora hurtownia elektroniczna LECHPOL w której mógłbym sie zaopatrywać ewentualnie mógłbym znaleźć coś na miejscu w Warszawie. Może ktoś zna godne polecenia firmy? Problem polega na dużej konkurencji i dlatego jeśli chciał bym sie przebić musiał bym nanosić niskie marże co by sie równało z niskimi zarobkami i nie wiadomo jak by to było z popytem. Co o tym myślicie?