Ludzie dajcie sobie spokoj !!!!
Fryzjerow jest dzis mnogosc. Nikt nie potrzebuje fryzjera "na wrotkach". <lol>
|
Biznes który da mi dobrą kase! - strona 5 |
Biznes który da mi dobrą kase!
Biznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Ludzie dajcie sobie spokoj !!!!
Fryzjerow jest dzis mnogosc. Nikt nie potrzebuje fryzjera "na wrotkach". <lol>
Może i jest ich dużo ale usługi ich dla zwykłego człowieka są drogie. A taki uliczny fryzjer byłby tani wiec myślę że pomysł nie jest zły.
Ośmieszyć ?? dlaczego? Czy to ważne gdzie cię uczeszą? Mi to było by bez różnicy czy w zakładzie fryzjerskim czy obok przystanku na ulicy,na ulicy szybciej i taniej czas to pieniądz przecież dla mnie pomysł ok!
no i jeszcze sprawa kolejek w zakładzie fryzjerskim,na ulicy myślę że kolejka by szybko szła,
No napewno szybciej,bo takie usługi świadczone na ulicy były by tzw "błyskawiczne" a to że dużo ludzi liczy sobie czas może tylko zwiększać szanse biznesu
Jak na dzisiejsze czasy pomysł bardzo dobry.
A ja myślę ze taki fryzjer pod ręka koło przystanku byłby w sam raz aby zrobić na szybkiego fajną fryzurę,poprawić,zmienić.Po całym dniu w pracy,w mieście fryzura trochę nam się psuje wiec takie poprawienie na przystanku za mała opłata było by bardzo wskazane,dlatego myślę że pomysł godny uwagi,trzeba tylko jeszcze dopracować szczególnie większą higienę.
co racja to racja,a co do higieny no cóż może jakieś grzebienie jednorazowe,albo może taki biznes fryzjerski zrobić w kiosku,chodzi mi o lokal,Co o tym myślisz Irenko?
Takkk w kiosku to genialne!
Było by to super rozwiązanie no i już w kiosku to można by zadbać o higienę.A grzebienie jedno razowe? przecierz nawet u fryzjera nie ma jednorazowych,tylko z tego co mi się wydaje to przeważnie jednym tym samym czeszą po kilka osób,jak to jest ?, Nie wiem może mi sie wydaje bo już może z kilkanaście lat byłem u fryza,hehe jestem ścięty na "zero"
Jeśli Ciebie Irenko satysfakcjonowała taka robota to czemu nie...
Klient zawsze by się znalazł, zresztą jak sama widzisz (posty wyżej), ale kokosów z tego raczej nie będziesz miała. Decyzja nalezy do Ciebie! P.S. Mogłabyś napisąć później co z tym "biznesem" postanowiłaś zrobić :)
W kiosku fryzjer,mysle ze brzmi obiecująco.
Co do pomysłu twojego na biznes,hmmm kiosk,myślę że to dobre miejsce,na przykład gdzieś taki kiosk obok przystanku-dużo ludzi,itp.
Ja co do twojego pomysłu muszę dać Ci taką podpowiedz że mogłabyś wsiąść lustro ustawić obok kiosku i każdy mógłby się przyjrzeć i zobaczyć jak jest rozczochrany to może by chętniej skorzystał z twojej usługi.
To jest idiotyczny pomysł-fryzjer na przystanku ,gdzie każdy splunie i gdzie jest brudno?
Nie wiem kto by chciał z tego skorzystać? Każdy może sie ogolić w domu czy w normalnym salonie fryzjerskim gdzie jest higienicznie przede wszystkim. Jest jeszcze taka sprawa że nikt nie chce się przeziębić a takie golenie na powietrzu czy czesanie to jest prosta droga do kataru!
Moim skromnym zdanie to nie taki zły ten pomysł pod warunkiem że będzie usługa pełniona w kiosku,bo na dworze na krzesełku to odpada.
Jestem za!
W kiosku to powinno sie udać tylko jak z pozwoleniami? czy nikt sie nie przyczepi że fryzjer będzie w kiosku?
Sprawdź również podobne tematy:
- Ciekawy pomysł na biznes czyli jak zarobić dobrą kasę
- To jest szansa na dobrą kase - Znasz niemiecki mam pomysl na dobra kase do wyjecia - Biznes-plan za kasę!!! - Dobry biznes za małą kasę. - Szukam pomysłów na biznes za kase z PUP. - Napisz Biznes Plan do UP za kasę - POmysł na biznes za kase z Urzędu pracy i Ue - Pomysł na biznes co być może da mi kase bez wiekszej pracy. Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|