|
Biznes na allegro |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam, planuję otworzyć działalnośc na allegro, wiem że są tutaj osoby które także są tym zainteresowane, więc chętnie podejmę współpracę. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt. Pozdrawiam
A na czym ta współpraca miałaby polegać?
wlasnie ???/ jestem z bielska
No spoko ja z okolic Tychów, a co do współpracy to chodzi o sprzedaż różnych towarów, tyle że trzeba by wszystko zaczynać od podstaw, szukać dostawców i sprzedawać
No allegro generalnie służy do sprzedaży różnych towarów... Jakieś szczegóły prosze, bo ja też zaczynam na allegro, z tym że w tym momencie mam towar zamówiony i czekam na niego...
Generalnie moja pozycja wygląda tak, że jestem otwarty na propozycj chce wejść w jakiś biznes żeby zarobić troche grosza, więc jeśli ktoś mi zaproponuje coś konkretnego to chętnie w to wejde. Także sprawa jest otwarta. Wszystko co przyniesie zysk
No a jak z funduszami stoisz? i masz jakies pomysly czy cos na oku?
Fundusze funduszami, oczywiście są ograniczone, dlatego taka forma biznesu, bo nie wymaga sporego wkładu, a z racji tego, że mój budżet nie stoi na wysokim poziomie szukam ludzi do współpracy.
ja bym tez ie pisal na ten pomysl. jestem z bydgoszczy :)
Mam kilka pomyslow :) wiec czekam na gg :) 5069229 pozdrawiam!
Mam do zaoferowania damskie zegarki posrebrzane firmy perfect ewentualnie romex, w cenach hurtowych(20zł/szt) rózne wzory.Na Allegro chodza tak 28- 40zł, zalezy od sprzedawcy, sa napeawde fajne i ładne, nie wycieraja sie!Meskie mam po 18zł, tez rózne wzory, z bransoletami, paskami, głownie wskazówkowe, do tego portfele damskie i meskie po 8zł różne modele.Sa to oczywiscie ceny hurtowe, jesli sa zainteresowani to pisac.Mysle ze warto bo zarobek bedziecie mieli min 30% na sztuce wiec chyba całkiem niezle prawda?
hmm... a napiszesz w jakich trzeba ilościach kupowac od Ciebie :?: :?: :?:
Za kwote od 1000zł by opłacało sie to sciagac wogóle...
ja też jestem zainteresowany współpracą:) czekam na propozycje może razem coś ciekawego wymyślimy
Piobip.
Wejdź na temat "sklep z odzieżą ciążową", przeczytaj mój tekst by się nie powtarzać, zmień asortyment i... działaj. Mirosław
Witam, w zasadzie tez myslalem o Allegro. Mam tam juz niezle konto. Dla przyblizenia - trzy takie sloneczka
![]() ![]() ![]() Z zamilowania jestem grafikiem komputerowym i webdesignerem wiec na brak zainteresowania moimi aukcjami nie narzekam. Nie chwalac sie oczywiscie. Nie o to chodzi mi w tym poscie. Mam mianowicie dostep do perfumow. Są to lane odpowiedniki perfum. Od razu zaznaczam, ze sa niespotykanej jakosci. Gdybym nie wiedzial, ze sa wyprodukowane na wzor - nigdy bym na to nie wpadl. Super wytrzymalosc (w zaleznosci od nuty zapachowej, nawet do 20 godzin trwalosci na skorze!) Druga sprawa to estetyczne wykonanie. Producent sprzedaje je w kartonikach (mozna kupic bez) Sa to naprawde solidne kartoniki, idealnie nadaja sie na prezent. Wielokrotnie podarowalem je komus na prezent i nigdy sie nie wstydzilem, ze dalem "szajs". Wrecz przeciwnie, komukolwiek dalem te perfumy - zachwalal znajomym, a sam chcial ponownie. Nie zamawiam ich obecnie poniewaz nie mam, az takiego rynku zbytu. Wiadomo taki perfum 100ml wystarczy na troche czasu.... Najciekawsza rzecza sa ceny... Nigdzie nie spotkalem sie z taka ofertą. Rozlewnie perfumow, ktore istnieja fizycznie w np. centrach handlowych, maja: - nieporownywalnie slabsza jakosc swoich wyrobow - przewaznie brak jakiegokolwiek kartonika - cene za 1 ml - ok 1,20zl Perfumy do ktorych mam dostep sa w cenach: 0,18 zl za 1ml (wersja w kartoniku) 0,14 zl za 1 ml (bez kartonika) Zaznaczam, ze sa to nowe perfumy od firmy, ktora wystawia mi fakture. Dostepne flakoniki - 7ml, 10ml, 50ml i 100ml. Podalem chyba wszystkie wazniejsze informacje.
|
|