|
Biznes na dworcu PKP |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Co można założyć w małym lokalu na dworcu PKP (lokale od 6 do 14M2) kiosk z prasą odpada
1. Kafejka internetowa lub kawałek miejsca do skorzystania z niego (widziałem takie boxy, stoi się przy nich, jest kawałek klawiatury i myszka)
2. Coś do jedzenia, FAST FOOD itp. 3. Przechowalnia bagażu 4. Ekskluzywna poczekalnia (TV, Internet, kanapa, prasa do poczytania, CISZA) ale 14m2 to za mało miejsca stanowczo.
To jest dworzec w podwarszawskiej miejscowości gdzie "przewala" się tłum ludzi jadący do wawy do pracy szkoly itp i po poludniu wracający ekskluzywna poczekalnia raczej odpada w przedbiegu
tom oze napisz co juz tam jest. ja proponujekiosk ale pewnie cos takeigo juz dzial. ewentualnie maly sklep spozywczy. ajkies bulki slodkei, jogurty napoje soki salatki i kanapki robione przez ciebi. ewentualnie jakas pizza z mikrofalowki z 2zl czy zapiekanki i inny fast food.
Budka z KEBABEM. Pzdr
witam
joshman ma racje najlepszy pomysl to kiosk ludzie kupuja gazety codzinnie do tego papierosy moze automat z kawa i napoje w kiosku no i inne typu guma itp pozdrawiam
chyba to przeoczylem. przepraszam :] Ale wytluamsz dlaczegoodpada? dlaego ze juz taki jest? to akurat nie jest problem. zawsze mozesz przyciagnac klinta czyms innym. wiekszy asortymentem, milsza obsluga itp. a mialbys mozliwosc sprzdezy biletow? u mnie w miescie bilety pks sa sprzedawane w prywantym kiosku na dworcu
|
|