Cześć.
Zakładam ten temat z myślą o sobie ale i o innych osobach które interesują się tym sposobem zarabiania.
Zacznę tak:
Chcę aby ten temat był profesjonalnym tematem czyli takim w którym nie będziemy siebie oceniać,gadać o bzdurach itp ,tylko skupimy się na konkretach.
Opisze krótko swoją sytuacje.
Mam teraz dużo czasu wolnego i moim planem jest zarobienie powiedzmy kwoty 200-300zł miesięcznie( jak będzie 100zł też będę zadowolona aby był plus) na PP,tak aby nie inwestować w swoje jakieś strony i w ogóle nie inwestować gotówki własnej a zainwestować swój czas i poświęcenie.
Jestem osobą która ma dużo pomysłów i myślę że mogłabym w jakiś sposób na tym zarabiać.
Nie chcę,wiem że nie zarobie na tym kokosów ale zadowolę się jak wcześniej napisałam małymi kwotami w skali miesiąca,na pisze też od razu że nie chce oszukiwać w jaki kolwiek sposób firmy z PP.
Więc tak,chciałabym to wykonać następująco:
Zakładam sobie kilka blogów na różnych serwisach,portalach-(blogi darmowe),umieszczam na nich linkę przekierowująca do PP,ludzie wchodzą ja zarabiam,-proste, ale jednak nie do końca...
Oto moje pytania,będę pisać punktami aby łatwiej ktoś miły mógł odpisać(mam nadzieje)
1.Mam możliwość aby w reklamy klikali osoby z krajów bałkańskich(w dużych ilościach,którzy oczywiscie tak naprawdę nie znają języka polskiego), czy takie wchodzenie tych osób na linka do PP było by zaliczane normalnie przez PP? Czy nie było by żadnych przeciw skazań?
2.Czy zakładając darmowe blogi w różnych serwisach,portalach można umieszczać własne reklamy?(Programy Partnerskie)
3.Czy rejestrując się w PP,dostając link do strony PP plus ten numer co dzięki niemu będzie mi płynąć kasa na mój rachunek to wklejając go w dowolny blog,miejsce Program Partnerski wie gdzie umieściliśmy go i czy musi znać miejsce ,adres strony z której linkujemy ludzi do PP?
Chodzi o to że na przykład dostaje link od PP i ja sobie go umieszczam gdzie chce,na jaka stronę chce, i nic to nie interesuje PP ?
Czy jest tak że oni muszą o wszystkim wiedzieć z jakiej strony idzie przekierowanie itp.
(Mam nadziej ze rozumiecie moje zapytanie)
4.Jak należy się rozliczyć z PP i czy należy?
5.Co grozi jak się nie rozliczę z PP?
6.Czy chcąc być w PP trzeba podpisywać jakąś umowę?
a)Czy umowa do czegoś zobowiązuje,
b)Czy sa jakieś konsekwencje z nie wywiązania się z umowy?
c) Czy można w każdej chwili zerwać umowę ,znaczy przerwać PP.?
5.Jak to jest,jedna osoba może raz kliknąć na całe życie abym kasę dostała czy na przykład jedna osoba może klikać mi co tydzień i co tydzień jej klikniecie będzie mi premiowane.
6.Czy na przykład reklamując sklep wędkarski (PP) można linkę do ich sklepu umieścić na blogu o tematyce zupełnie nie związanej z rybami i wędkarskiej?
7. Czy PP kontrolują w jakiś sposób jak nasze blogi miejsca z których linkujemy ludzi?
To chyba na razie wszystkie pytania,jak przypomnę sobie więcej to napiszę.
Jeśli ktoś w tym temacie będzie chciał zdać kolejne pytanie niech bierze następny numer czyli teraz na przykład 8. i tak dalej aby panował porządek w tym temacie i przejrzystość.
Pozdrawiam