|
Biznes na Ukrainie |
Biznes na Ukrainie
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
firma w kt. obecnie pracuje chce zrobić przedstawicielstwo lub firmę na Ukranie, może wiecie od czego zacząć? jakie koszty? chodzi o małe biuro handlowe
Trochę siedziałem w tym temacie i powiem bez owijania, bez układów nie ma szans. Tam w tej chwili jest podobna sytuacja jak u nas jakieś 15 lat wstecz.
Temat do inwestycji nie jest aż tak ciężki, wszystko jest do przeskoczenia. Mieszkam od 12 lat na Ukrainie i mam pewne możliwości. Wszystko zależy od pewnej konkretyki i znalezienia się na rynku. Jeżeli są jakieś konkretne propozycje służe radą i pomocą. Dla zainteresowanych mam też pewne propozycje. Mój adres: van_der@list.ru skype: van_der260 Na każdą propozycję i zapytanie odpowiem. Bo wiem co to znaczy zaczynac bez "pleców" Serdecznie pozdrawiam
Jeżeli ktoś chce zrobić biznes na Ukrainie, założyć firmę, jestem w stanie pomóc. Dysponuję konkretną ofertą znad Moża Czarnego
Witam!
Witam! 3 lata mieszkam na Ukrainie, w Tarnopolu znam bardzo dobrze jezyk ukrainski,rosyjski,a takze specyfike rynku ukrainskiego.Posiadam rowniez szerokie kontakty w regionie. Jezeli bylbym pomocny to prosze o kontakt 00380352537778 +380964595126
Witaj, jesli masz tam kontakty, zorientuj sie jak wyglada sprawa hurtowego handlu owocami.Mieszkam w zagłebiu owocowym, mam własną wywrotkę ,mogłabym tam wozic na przykład jabłka.Pisz na priv .
moi znajomi ze Lwowa szukają pracy za dobre pieniądze mają wykształcenie i znaja polski
Witam chcę otworzyć na Ukrainie przedstawicielstwo handlowe zajmujące się handlem nowymi i używanymi kopiarkami ksero, pelletem brykietem ,węglem drzewnym szukam UCZCIWYCH współpracowników we Lwowie lub okolicach znających język Polski . Czekam na propozycje o innych możliwościach zarobku na Ukrainie .
Witam ,obecnie mieszkam w Kijowie i poszukuje propozycji posrednictwa itp
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Biznes na Ukrainie": - Biznes na Ukrainie - Biznes w Ukrainie - Biznes na Ukrainie - Biznes na Ukrainie - Biznes polski na Ukrainie
• Strona 1 z 1
|
|