|
Biznes na wsi + lokal |
Biznes na wsi + lokal
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam, szukam pomysłu na mały biznes. Wieś gminna, około 6 tys mieszkańców. Posiadam lokal około 40-50 m2 z zapleczem, przed budynkiem parking obok poczta i urząd gminy. We wsi są już delikatesy + 2 ogólnospozywcze, fryzjer x2, mięsny, ogrodniczy, gospodarstwo domowe, tania odzież, odzieżowy. Szukam jakiejś branży która przynosiłaby dochody min. 2000zł. Dodam jeszcze,że jestem w stanie zainwestować każdą kwotę (w granicach rozsądku). Może ktoś coś podpowie??
Proponuję mały salon wellness i odchudzania głównie dla kobiet. Zyski znacznie przekraczają dochód netto sklepu, spokojnie dwukrotnie. Branża wellness bardzo mocno się rozwija i jest coraz większy popyt na odchudzanie i modelowanie sylwetki. Głównym klientem są kobiety, a te zrobią wszystko by być piękne. Jeśli w miejscowości nie ma jeszcze takiego obiektu to już w ogóle sukces murowany. Więcej info pod numerem tel. 796 065 029
a jak daleko masz do większego miasta? u nas wygląda to tak że na wsi, podkreślam jest to ładna wieś-lasy itp- posiada walory turystyczne i jest taki obiekt o podobnym metrażu. Jest tam bardzo ładny bar/pub z pizzerią, na piętrze jest bilard ( 2 stoły) jest możliwość wynajęcia na małe imprezy okolicznościowe tj 18-nastki, tylko to musi być wszystko prowadzone z głową, zero taniego piwa, maszyn grających etc bo zamiast mieć lokal na poziomie to wyjdzie spelunka. Pizza z dowozem + lokal z klimatem i będzie się kręciło bo to jest sprawdzony pomysł.
Witam, zainwestuj w sklep z mat. budowlanymi farby kleje cegły wszystko, kup busa i dowoź do klienta,niech kupują klej a jak zakupią worek za dużo to przyjmij sprzedaż go następnemu.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Biznes na wsi + lokal": - potrzebuję pomysł na biznes - 50 tyś. zł + lokal - Własny lokal pomysł na biznes - Lokal 60m2 - jaki biznes ? - Szukam wspólnika na biznes. Mam Lokal - Mam duży lokal a nie mam pomysłu na biznes
• Strona 1 z 1
|
|