W załączniku cały pakiet.
Powodzenia w pisaniu!
|
Biznes Plan- gotowy pakiet |
Biznes Plan- gotowy pakiet
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Biznes Plan wzory, przykłady
Autor
Wiadomość
W załączniku cały pakiet.
Powodzenia w pisaniu! Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"W załączniku cały pakiet.
Powodzenia w pisaniu![/quote]" Stary zabijasz rynek, teraz już nikt nie będzie potrzebował osób piszących BP bo każdemu wydawać się będzie, że potrafi zrobić to sam :-). A na poważnie to wygląda to dosyć fajnie, jeszcze nie miałem czasu zapoznać się bardziej szczegółowo z zawartością ale na pewno dla osób, które myślą i mają trochę pojęcia na temat finansów i BP będzie to jakieś ułatwienie. Pozdrawiam, Piotr
Też przejrzałem go pobieżnie, ale jedno jest pewne- jest tam wszystko, aby napisać niezbyt skomplikowany plan samemu. Gdybym znalazł te materiały wcześniej, to pisząc plan dla siebie zaoszczędził bym kupę czasu. Kosztowało tylko smsa na numer 75...:-)
Sprawdź również podobne tematy:
- Mam gotowy pomysl na biznes
- Sprzedam gotowy biznes!!! - Gotowy pomysł na biznes - Gotowy Biznes od reki!! - Wspolnik z wtryskarka - mam gotowy biznes - Sprzedam gotowy biznes - 300% zysku - Gotowy biznes - sprzedaż kosmetyków - Dla ludzi z branzy IT- gotowy biznes - Sprzedamy gotowy pomysł na biznes Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|