|
Biznes plan na videofilmowanie i sklep odzieżowy |
Biznes plan na videofilmowanie i sklep odzieżowy
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Biznes Plan wzory, przykłady
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich planuję otworzyć swój własny biznes videofilmowanie albo sklep odzieżowy potrzebuję jakiegoś gotowego biznes planu bo nie wiem jak to napisać. Korzystałem ze wzorów i nic mi nie wychodzi. proszę was o jakieś przykłady. z góry dzięki
Ale konkretnie co Ci nie wychodzi? Nie potrafisz opisać swojego pomysłu na biznes? Czy może masz kłopoty z finansami? Jeżeli masz dojścia do wzorów, to weź przykładowy biznes plan jakiegokolwiek sklepu ( najlepiej odzieżowego, ale niekoniecznie - może być nawet spożywczy) i spróbuj na jego podstawie stworzyć swój biznes plan. Musisz znać swoje finanse: ile sprzedajesz, jakie koszty miesięczne ponosisz, itd. Jedź po kolei poszczególnymi punktami: wprowdzenie plan organizacyjny plan marketingowy SWOT Prognoza finansowa Kolejność jest różna w różnych biznesplanach. Spróbuj coś sam sklecić. Jeśli napotkasz problemy, to napisz co konkretnie Ci się nie zgadza, albo nie wychodzi . Coś poradzimy.
na sklep odzieżowy już mam ale na videofilmowanie nie mogę znaleźć nawet przykładu nie wiem za co się zabrać
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Biznes plan na videofilmowanie i sklep odzieżowy": - Biznes-Plan SKLEP ODZIEŻOWY Z WIZYTOWĄ ODZIEŻĄ DAMSKO-MĘSKĄ - Sklep odzieżowy pomysł na biznes - Biznes Plan Sklep dla Dzieciitam! - Biznes Plan na Sklep ze Śmiesznymi Prezentami - Potrzebuję BIZNES PLAN na SKLEP INTERNETOWY
• Strona 1 z 1
|
|