|
Biznes Plan - strona 4 |
Biznes Plan
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Firma
Autor
Wiadomość
ja jestem nowy na tym forum. Powiedz mi to gdzie mogę zamieścić ten temat. A i na łatwiznę to nie mogę pójść bo nawet jak ktoś mi by dał gotowca to i tak muszę go ukierunkować pod względem własnej hodowli a ja chciał bym tylko jakieś materiały na ten temat lub gotowca ale jako przykład. Dziękuje
hahahaha, kolego, rozlozyles mnie na lopatki.
tak biznesu nie zrobisz ;) biznesplanu tez nie dostaniesz tak. pytanie bardziej na miejscu by bylo, gdybys zapytal czy ktos tutaj prowadzil taka dzialalnosc, badz sie do niej przymierza. rynek musisz zbadac sam, to jest TWOJ biznes przeciez. pozdrawiam i zycze powodzenia
kolego on chcial tylko biznes plan do celow edukacyjny a nie do otwierania firmy :) teraz do mistrza ile lat sie uczysz na studiach ze biznes planu nie umiesz zrobic? to nie jest takie trudne a internet jest Bogiem ! nie ma nic za darmo nikt ci nie da biznes planu tak O :) wez ksiazke zeszyt olowek i zacznij sam tworzyc :) powodzenia P.S. nawet jak ci nie zalicza to bedziesz mial satysfakcje ze sam to zrobiles w 100% a nie patrzyles na innych czy ukierunkowywałes :)
o jakim zaliczeniu mowa..toz to dopiero wrzesien:P..a studia sie zaczynaja od nastepnego miesiaca...notabene za pare dni..pierwsze zalieczenia sa na sesji zimowej:P
ktos tu chce szybko i za nic wyludzic biznesplan niby w celach edukacyjnych;)
spokojna glowa koles amator dostal lekcje od wujostwa z biznesforum wiecej takiej glupoty nie popelni :)
Jak dojdziesz do końcówki, czyli prognozy finansowej oraz przepływów finansowych, to daj znać, bo wiem, że wykładowcy często znają tylko wzór, a z policzeniem NPV, IRR, NPVR mają potężne problemy.
tak wiem że za miesiąc się dopiero zaczynają i że pierwsze zaliczenia śa w zimie ale ja chce się już przygotować
Witam serdecznie. Potrzebuje do szkoły napisać biznes plan. Jestem w II klasie Technikum Ekonomicznego i nie wiem, jak to zrobić i napisać. Plan ma być jakiegoś przedsiębiorstwa, spółki, hurtowni. Czy ktoś może pisałm kiedyś coś takiego i ma? Bardzo byłbym wdzięczny, gdyby ktoś mi pomógł w tym zadaniu.
Zobacz sobie PW.
ciezko wpisac w google "biznes plan"????
Teraz to Biznes Plan na potrzeby szkolne można ściagnąć jednym kliknięciem. Czasami chciałabym się urodzić troszkę poźniej ;)
Pomozecie mi w biznes planie ?? jakies podpowiedz i moglbym prosic??
chodzi o biznes plan sklepu zoologiczne i jesli mozna to tak zeby moc ubiegac sie o dotacje z PUP prosze o jakies informacje pozdrawiam Damian
Zadannie do odrobienia?
nie poprostu nie wiem jak zaczac jak do tego podejsc jak ma to wogole wygladac :((mala podpowiedz :)
Google.com wpisane w pasku wyszukiwarki + Enter i wyskakuje mniej wiecej takie cos :
[biznes plan ]<tu wpisac formulke [szukaj] <tu kliknac, lub wcisnac przycisk "Enter" I potem tylko czytac, szukac, czytac, szukac
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|