Witam,
czy macie może kogoś zaufanego i kompetentnego, kto na podstawie dostarczonych materiałów przygotowałby dla mnie biznesplan?
|
Biznes plan |
Biznes plan
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Biznes Plan wzory, przykłady
Autor
Wiadomość
Witam,
czy macie może kogoś zaufanego i kompetentnego, kto na podstawie dostarczonych materiałów przygotowałby dla mnie biznesplan?
Lepiej poszukaj kogoś takiego na forum skupiającym specjalistów z tej branży - to jest forum ludzi prowadzących własne biznesy ;) Zerknij również na serwisy branżowe.
Racja - na razie skierowałem zapytanie na szukajeksperta.com i ogłosiłem się na jeszcze dwóch forach internetowych. Czekam na jakieś reakcje.
Jeśli sprawa jest aktualna, poproszę o prv
Witam,
Ja zaoferowałem koledze pomoc ale bez odzewu. Pozdrawiam, Piotr
Witam,
Z pasji do analiz i zarządzania finansami tworzę właśnie firmę BalCO zajmującą się analizami i doradztwem finansowo-inwestycyjnym. Jednym z naszych targetów są start upy dla których m.in. opracowujemy biznes plany i pomagamy w poszukiwaniu inwestora (korzystając z szerokich kontaktów w świecie większych i mniejszy finansów). Zapraszam do kontaktu. Z poważaniem Jacek Puchalski jacek.puchalski(małpka)poczta.fm. tel. 783 366 476
Dziękuję za wasze zapytania, ale skierowałem już zapytanie do specjalisty. Jeśli nie uzyskam satysfakcjonującej oferty to rozpocznę rozmowy z inny zleceniobiorcami.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Biznes plan": - BIZNES PLAN, czym sie kierowac przy pisaniu biznes planu - Pożyczę na biznes lub sprzedam biznes plan - moj plan na biznes - Biznes Plan - Biznes plan po raz XXX
• Strona 1 z 1
|
|