|
Biznes plan - warsztatu samochodowego |
Biznes plan - warsztatu samochodowego
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Biznes Plan wzory, przykłady
Autor
Wiadomość
Czy mógłby mi ktoś pomóc? Szukam biznes planu warsztat samochodowego. Przeszukałem Google i forum ale nie znalazłem nic:/ W google wyskakiwały mi tylko reklamy :/ Potrzebuje rozeznać sie w kosztach takiego warsztatu.
Pisaniem biznesplanów jak i analizą opłacalności inwestycji zajmują się profesjonalne firmy doradcze. Dzięki skorzystaniu z ich usług ma się gwarancję, że opracowania będą posiadać rzetelne informację zgodne z rzeczywistością. Co prawda nasza firma ma trochę inny profil działalności (zajmujemy się pomocą w uzyskiwaniu dofinansowań), możemy jednak polecić firmę która bez problemu udzieli Państwu pomocy. W tej kwestii prosimy o kontakt na PW.
hej
ja równiez poszukuje biznesplanu warsztatu samochodowego, chce skożystac z dotacji urzedu pracy i jak sie uda UE znalazłees cos kolego??
posiadam takowy biznes plan w wersji uzyskującej dotację z PUP.
koszt: 59,99 złotych. jak coś to PW
wystarczy chwile czasu poświęcic i samemu napisac , i tak będziesz musiał to napisac pod siebie i nie da Ci nic zerżniecie od kogoś , zaufaj mi ze to jest jeden z najprostrzych paprierów jakie będziesz musiał zrobic , poczekaj aż Ci przyjdzie napisac program gospodarki odpadami biebezpiecznymi na warsztat to bedziesz wtedy płakał
witam,
być może już ktoś pisał coś podobnego ale zaryzykuje i zapytam , a mianowicie mam już załatwione maszyny do warsztatu samochodowego oraz miejsce w którym ten warsztat będzie się znajdował , chodzi mi tylko o ogólny zarys biznes planu do mechaniki czyli co w jakiej kolejności, taka rozpiska (np. pracownicy, reklama, dostawa części sam. itd itp.)
Na pewno lepiej napisać samemu niż wykorzystać gotowiec. Jeśli nie jesteśmy pewni swoich kompetencji to warto wspomóc się na przykład programem, który pomaga napisać biznes plan, zawsze to łatwiej.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Biznes plan - warsztatu samochodowego": - Uruchomienie warsztatu samochodowego - Założenie Warsztatu Samochodowego - Założenie Warsztatu Samochodowego - założenie warsztatu samochodowego - Rozszerzenie usług warsztatu samochodowego
• Strona 1 z 1
|
|