Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Pochodzę z pomorza dokładnie mała wioska koło Wejherowa ,mam 18lat.
Mam mały pomysł na firmę w przyszłości może okazać się te przedsięwzięcie na prawdę grubee;)
Chodzi mi dokładnie o roznoszenie ulotek.
Na początek zajął bym się miastami tj. Wejherowo ,Reda ,Rumia ,Gdynia i na początek to starczy.
Co do osób ,które zajęłyby się roznoszeniem to nie ma najmniejszego problemu ponieważ znam dużo rówieśników ,którzy podjęliby się takiej pracy.
Firmy ,które byłyby reklamowane to np. sieć pizzeri ,skepy itp. żeby nie zaczynać po prostu od olbrzymich firm.
Sądzę ,że najlepiej zacząć powolutku spokojnie ,żeby się wyrabiać..
Ze względu iż jestem młody mam małe doświadczenie w biznesie ,powiem nawet więcej jest one bliskie zera (ale zawsze jakoś zacząć trzeba) poszukuje osoby ,która również ze mną chciała by prowadzić taką firmę ,i która ma większe doświadczenie w biznesie ode mnie (w tym przypadku najlepiej pw)..
Z tego co się orientuje istnieją takie firmy jednak nie wykonują sumiennie swoich obowiązków ,a ja poświęcił bym 100%swojego czasu ,na to aby firma nie brała przykładu z konkurencji.
Pytanie do was moi drodzy ,czy takie przedsięwzięcie waszym zdaniem ma szanse?
Co potrzeba mi na początek ,aby z taką firmą ruszyć?
Jak mniej więcej wyglądają stawki za 1szt. ulotek?
I jak najlepiej pozyskiwać firmy ,które chciałby by być reklamowane?
Śmiało wypowiadać się na temat tego pomysłu każda opinia i uwaga na pewno będzie mi bardzo pomocna.