Witam -posiadam bardzo dobre kontakty na ukrainie-współpracuje z
kilkoma srednimi i dużymi firmami--znam rynek i specyfikę tamtego
biznesu--jeżeli masz jakiś ciekawy pomysł lub towar to napisz
może będę mógł to komuś zaoferować.
Respekt-iw@o2.Pl
|
BIZNES UKRAINA |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam -posiadam bardzo dobre kontakty na ukrainie-współpracuje z
kilkoma srednimi i dużymi firmami--znam rynek i specyfikę tamtego biznesu--jeżeli masz jakiś ciekawy pomysł lub towar to napisz może będę mógł to komuś zaoferować. Respekt-iw@o2.Pl
Świetnie! Już kilka lat temu rozglądałem się za biznesem na Ukrainie. Interesuje mnie głównie pewna kategoria towaru jaki tam można pozyskać. Proszę o kontakt na gg 4680955 lub priv. Maila wysłałem.
witam,
chętnie nawiążę trwałą współpracę z ukraińskimi firmami produkcyjnymi dysponującymi odpadami foliowymi (skrawki, ścinki, rozcięte worki foliowe). Interesują mnie materiały z grup HDPE, LDPE, PP. Transport mogę zorganizować we własnym zakresie. Posiadam niezbędne zezwolenia do międzynarodowego obrotu odpadami. W przypadku możliwości współpracy proszę o kontakt. Pozdrawiam
Witam!
Mam pytanie, jak jest na rynku z firmami vendingowymi? Czy są jakieś problemy z założeniem firmy i czy to by się tam opłacało? Jeśli ma Pan jakieś spostrzerzenia to proszę napisać...
Witam.
Wraz z 4 znajomymi planujemy zacząć eksportować materiały budowlane na UA. Zaczynamy od "0" - na start mamy 10.000 zł. Jak Wam się wydaje ? - może coś z tego wyjść ?
Ja dla mojego szefa szukam zbytu na materialy budowlane od niemieckiej firmy pozatym moze i na konserwy tez poszukiwalabym zbyt,mieso wiecej na maila pozdrawiam marzena
Witam!
Jestem zainteresowany wspolpraca z Wasza firma.Od trzech lat mieszkam na ukrainie w miescie Tarnopol.Znam bardzo dobrze jezyk ukrainski i rosyjski(w pismie takze).Posiadam tutaj szerokie kontakty ,oraz znajomosc specyfiki rynku i mentalnosci. Z powazaniem Mateusz Kapcia 00380352537778 +380964595126 Z powazaniem. Mateusz Kapcia
|
|