|
Biznes w Dani |
Biznes w Dani
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
witam wszystkich. Mieszkam w Dani niedaleko kopenhagi,pracóje w dużej Duńskiej firmie ale nielubie pracować na czyjś rachunek i chciał bym otworzyć coś własnego tu w Dani mam, odłożone troche funduszy, z wynajęciem lokolu pod działalność i założenie działalnośći niebyło by problemu tylko mam problem bo nie wiem za co śię wziąść,Polski sklep z Polskimi produktami odpada bo są już dwa! myślałem nad małą gastronomią??? lub nad sklepikiem z wyrobami z drewna,rękodzieła,rzezby itd.lub przedstawicielstwo jakiejś firmy??? jeśli macie jakieś pomysły lub propozycje piszcie... pozdrawiam Rafał.
Witam
a może wyroby z granitu np parapety nagrobki ( u nich same tablice ) blaty kuchenne, obudowy do kominków wiem że na tym jest przebitka ponad 100 % a wiem bo mam zakład kamieniarski i przyjeżdżają Polacy z zamówieniami do nas i odbierają gotowe produkty ( pod zamówienie ) i zawożą za granice Zapraszam do współpracy
wyroby z wikliny
rekbo@poczta.onetpl
prosze sprawdzic jakie sa ceny foli stretch w dani 1.5kg 2kg az do 3kg
a moze sklep wedliniarski ,,,taki typowy sklep mieso wedliny ,,,,mam 2 sklepy w uk,,,i spoko,,,pozdrawiam tez rafal
info na pomysl1@onet.eu
witam
proszę o kontak mam konkretną propozycję pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Biznes w Dani": - Choinki swiateczne z dani - spolka cywilna a praca w dani - Przywoz z Dani telefonow, komputerow, laptopów itd - Szukam kontaktu w anglii,niemczech,dani,włoszech - Pomysł na TANI transport z Dani, Holandi lub Niemiec
• Strona 1 z 1
|
|