|
Biznes z pampersami? - strona 2 |
Biznes z pampersami?
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Ludzie o czym wy piszecie? Czy to są pieluszki "Pampers"? Oryginalne Pampersy możesz kupić za 60-80 groszy za sztukę w hipermarkecie. Piszesz o cenie netto czy brutto? Jeżeli Twoja cena to 46 groszy netto to brutto wychodzi ponad 57 groszy. O jakim rozmiarze piszesz? Między rozmiarem dla dziecka nowonarodzonego a dla dziecka 2 letniego jest kolosalna różnica. W dyskontach typu biedronka, netto możesz kupić pieluszki jednorazowe po 30-40 groszy za sztukę. Powiedz mi jeszcze na jakiej podstawie piszesz, że są dobrej jakości? Dotknąłeś i są fajne? Ja kiedy kupowałem pieluchy dla swoich dzieci kilka razy kupiłem pieluch jednorazowe bardzo dobrej jakości. Dopiero na tyłku mojego dziecka okazało się, że są do niczego. To jest test jakości a nie "uważam, że są dobrej jakości". A jeszcze jedno chcesz te pieluchy sprzedawać na sztuki? Sorry ale to totalna pomyłka. Aha i pamiętajcie, że pieluchy jednorazowe sprzedaje się głównie w hipermarketach (przynajmniej my tam kupowaliśmy bo były najtańsze) a hipermarkety nie kupują w hurtowniach drodzy Państwo tylko bezpośrednio od producenta. Pozdrawiam.
witam
poszukuje dostawcy pieluszek typu pampers, moze byc 2-3 gatunek, przy dobrych warunkach na poczatek interesuja mnie 2-3 kontenery, mozliwosc stalej wspolpracy
Przykładowe ceny;
Pampers 0,12 € / szt. 14-25 kg, 10-20 kg. 18 pieluch w paczce, 60 paczek na palecie (wysokośc palety 2 m) Minimalne zamówienie 1 paleta. Minimalne zamówienie 1 TIR ("A-Ware". Towar dostępny na terenie Niemiec) ![]() Pampers Jumbo Nr. 3 0,13 € / szt. Pampers New Jumbo Nr. 3 ( 4-7 kg ) 1 KT = 2 x 40 pieluch 81 KT = 1 Paleta 33 Palety = 1 TIR (195000 szt.) Minimalne zamówienie 1 TIR ("A-Ware". Towar dostępny na terenie Holandii) ![]() Pampers New Baby, Baby Dry 0,155 € / szt. Pampers New Baby 50 szt (2, 3-6 kg) Pampers Baby Dry 70 szt (3 midi, 4-9 kg) Pampers Baby Dry 52 szt (3 midi, 4-9 kg) Minimalne zamówienie 5000 szt. ("A-Ware". Towar dostępny na terenie Holandii) ![]()
czy może ktoś ma jakiś dostęp do pieluch pampers i innych, jestem zainteresowany zakupem, może jakiś wspólny zakup?
także szukam dostawców pampesów ale chciałam te oryginalne...jestem w stanie zakupić duzą ilość...
Jestem bardzo zainteresowana zakupem pampersów w tirowych ilościach dla sprzedaży na Ukrainie. będę wdzięczna za podpowiedź jak mogę znaleźć kontakt producenta lub jakiejś hurtowni niedaleko od granicy. dzięki
Witam, interesuje mnie zakup Pampersów Baby Dry Jumbo Pack - rozmiar 4 i 5 (w kartonach), w ilosciach paletowych/hurtowych. Osoby mogace zaoferowac produkt prosze o kontakt. Z gory dziekuje i pozdrawiam
jusija
Witam,jestem zainteresowana zakupem hurtowym pieluch pampers jednorazowych pierwszej i drugiej jakości na paletach,na rynek Węgierski i Ukraiński .Dziękuję za odpowiedzi.
Witam czy ktoś wie gdzie mozna kupić pampersy od producenta?
Witam moge dostarczyc pieluchy pampers w dobrych cenach przy większych zamówieniach rabaty pytania prosze wysyłac na emaila madzia.jaka@op.pl
Witam,
mam dostęp do pieluch Pampers, pochodzących z Niemiec, pakowane w kartonach. Towar bardzo chodliwy, bo każdy z nas przekonał się juz chyba, że różnica między jakością Polską a Niemiecką pozostawia wiele do życzenia. Rozmiary i wielkości opakowań prezentuje poniżej: "1 "(2-5 kg)- 81 szt, "2"(3-6 kg)- 105 szt , "3" (4-7 kg)-93 szt, "4" (7-18 kg) - 82 szt, "5" (11-25 kg)-68 szt. Jeśli jest ktoś zainteresowany tematem to zapraszam do korespondencji mailowej kinga1303@tlen.pl Pozdrawiam :]
Posiadam Pampersy Jumbo Pack w dobrej cenie, jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o wysłanie prywatnej wiadomości.
Pozdrawiam!!!
Witam.
Mogę dla kogoś wozić te pieluszki samochodem Renault Master. Bardzo często jeżdżę po Zachodniej Europie. Pomogę także w dystrybucji pieluch. Na autko wrzucę do 16 palet. Telefon do mnie to 519-053-141 lub pw. pozdrawiam Mariusz
jestem zainteresowana zakupem kazdej ilosci pieluch na rynek afrykanski; pampers i inne, najlepiej z obrazkami; transportem zajmuje sie sama z kazdego miejsca w Europie
prosze o kontakt na gg 11203949, lub telefon: 0033621873002 dziekuje
Sprawdź również podobne tematy:
- BIZNES PLAN, czym sie kierowac przy pisaniu biznes planu
- Burza mózgów pomyslów na biznes - kapitał na biznes 5 000zł - Połączyć Pomysl na biznes z Szukam Pomyslu na biznes - E Biznes pomysł na biznes zwiazany z sklepami internetowymi - Pomysł na biznes [ specyficzna branża e-biznes ] - Pożyczę na biznes lub sprzedam biznes plan - Sprzedaż biznes planów, pomysłów ba biznes. - Zainwestujem w poważny biznes / pomysł na biznes - Nowy niewielki biznes Biznes Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|