|
Biznes z pampersami? |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Dwa lata temu sprzedawałem pieluszki typu pampers sprowadzane z Niemiec(pakowane luzem na paletach). Zysk na sztuce jest groszowy ale przy sprzedazy hurtowej pieniazki sa juz konkretne. Moze kogos zainteresuje temacik?:)Chetnie podziele sie wiedza na ten temat.
Jesli by miala dosc sporo pieniedzy to mysle ze by ci sie udalo,bo te pieluszki mozna sprzedawac do innych panst , ale to duzo pieniedzy bys mogla je ew. sprzedac chyba ze bys miala -znala jakas hurtownie w niemczech itp ktora by ci np. sprzedawala z odroczeniem terminu platnosci jesli bys kiedys cos takiego miala to bym weszla w spolke poz. Marzena
Napisz coś wiecej.
Z tego co obecnie ustalilem...zeby kupic bardzo tanio od niemieckiego producenta to trzeba by bylo wyłożyć kilka tysięcy złotych(bardzo opłacalne lecz dużo pieniążków). Natomiast istnieje w Polsce firma zajmująca się produkcją pieluszek bawełnianych(mam kilka sztuk i są super jakości, niczym nie odbiegają od orginalnych pieluszek). Ceny,w zależności od ilości zamówienia wahają się w granicach 0,46-0,57 groszy(cena maleje przy rosnącym zamówieniu) .Nawet przy własnym narzucie ceny dla potencjalnych klientów myślę że byłyby dość atrakcyjne...Tym bardziej,że bardzo dużo pieluszek kupują w Polsce Ukraińcy:)...Takze temat myślę warty zainteresowania.W razie potrzeby mogę podać konkretne ceny każdego rozmiaru. POZDRAWIAM
Aha czyli teoretyzujesz sobie na zasadzie wiem ze są pieluszki....
raz piszesz o tych typu pamper drugim razem o bawełnianych (a moze terowych?) jesli o nich to podajesz cene zblizona do detalicznej. Chyba że to jakaś waricaj "pamoersa" bez żalu chłonnego, ale na to jest raczje kiepski zbyt.
Nie wiem po co zabierasz głos jesli kompletnie nie orientujesz się w temacie..A tak dla Twojej informacji - pieluchy typu pampers bawełniane z atestem...
Powiem wam ze jesli znajecie jezyki obce do mozeceie handlowac ,lub zatrudnic kogos do tlumaczenia.Niewszystkich stac zeby kupic pampersy chociaz w takich panstwach biednych to tetrowe by napewno poszly .Mozna tez szukac na inny sposub weszlam bym w to ,ale brak gotowki chyba zeby sie znalazl intestor.Bo zanim np-. znajdziez kogos on zamowi troche potrwa .Pozatym z tego co widzalam w moch sklepach nie widuje tetrowek zadko chodze do marketow ale we wszystkich ostatnio widzialam pampersy.Jesli macie zainteresowanie w tym to napiszcie na maila ,niedlugo bede wykladala towar ,pozatym napiszcie tez czy interesowalo by was cos takiego jak przedstawiciel w danym panstwie to znaczy ,ktos taki kto by szukal klientow i ta cena ktora by wynegocjowal powyzej tej ceny pieluszkow byla by prowizja dla niego, .Codzi o spedaz w bardzo duzych ilosciach ,by byl zysk, pozatym poznalam tak jakby kogos moge napisac mu czy by mugl sie popytac czy by ktos niechcial kupic jest w Chinach czekam na odpis pozdrawiam marzena
Prosiłem o blizsze informacje uzyskałem odpowiedz nijaką. Szukałem nowych pomysłów i ten z pieluszkami typu Pampers ale KONIECZNIE Z ŻELEM PCHŁANIAJĄCYM był dla mnie ciekawy. Inne mnie nie interesują, niezalaznie czy nazywają sie bawełnianane czy wiskozowe. Jesli masz coś konkretnego (ceny, ilosci warunki, terminy) to pisz na prv, ale tylko kenkrety.
też jestem zainteresowana sprzedażą Pampersów czy ktoś zna tanią hurtownię lub dostęp do producenta??/
Wiliams ja tez znalazlam producenta pieluch ,podpasek,chusteczek i moze tp. moze wejde na przedsawicielstwo ,ale jutro moze zadzwonie i sie popytam.A orientujecie sie czy jest na to duzy zbyt.Narazie brak u mnie gotowki, wiem gdzie sa rozne izby itp ktore pomagaja w nawiazywaniu kontaktow, ale trzeba miec firme, cos mi sie zdaje wiec chyba bede szukala finansowania.Czy byłby ktos chetny do tego.lub wspolpraca, kupnem ew. najlepiej zarejestrowana dzialalnosc lub chec jej zalozenia. Ale to wiecej na potem do omowienia.Ale interesuje mnie wspolpraca ew. tylko z osobami rzetelnymi i uczciwymi. Czekam ew. na maile pozdrawiam marzena ew. napiszcie czy znacie jakies jezyki obce
Ja też zastanawiam się nad zakupem pampersów w Niemczech, znalazłem pampersy za bardzo dobrą cenę, trzeba kupić minimum 250 tys. paczek, z kasą sobie dam radę ale zastanawiam się jak jest ze zbytem nie chcę się utopić w tych pampersach, sprawdzałem ceny w hurtowniach i policzyłem , że mógłbym paczkę sprzedawać dużo dużo taniej niż oni oferują. Czy ktoś może ma doświadczenie w sprzedawaniu takich ilości bo ja raczej zajmowałem się detalem
Wlasnie chce z kolega otrzorzyc biznes i sporwadzac do hurtowni Pampresy ,jestem ciekaw czy cena jaka mi oferuja jest dobra ,powiedzcie mi czy 25gr za sztuke to interes czy za duza chca za nie?? za odpowiedz z gory dziekuje
zależy czy są to pieluchy pampers czy pieluchy typu pampers innych producentów ale takimi także można handlować, zawsze najważniejsza niestety jest cena.
jeżeli jest taka potrzeba mogę pomóc troszkę w zbyciu pieluch. pozdrawiam
jeśli macie Państwo jakieś produkty ktore chcecie sprzedawac na jednym z rynków skandynawii proszę napisać
tomasz_zyskowski [ malpa ] wp kropka pl
|
|