witam pisze ten post z prośby mojego kolegi otóż chce rozkręcić interes na targowisku ale niewie ile się płaci za wynajęcie miejsca na targowisku
może wy pomożecie
zna się ktoś na tym
|
Biznes z targowiskiem |
Biznes z targowiskiem
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam pisze ten post z prośby mojego kolegi otóż chce rozkręcić interes na targowisku ale niewie ile się płaci za wynajęcie miejsca na targowisku
może wy pomożecie zna się ktoś na tym
Na każdym targowisku jest inna stawka. Generalnie jest tak, że jeśli chce sprzedawać sporadycznie (np.: kilka dni w miesiącu) to stawka dzienna jest wyższa niż gdyby wykupił stanowisko na cały miesiąc (porównując dniówki oczywiście). To chyba jedyna wspólna cecha;]
O dokładne ceny najlepiej spytać handlarzy na konkretnym targowisku lub ludzi zbierających placowe.
Cena zależy od targowiska. Małe, wiejskie to od 5 do 10 zł czasami więcej jak masz duży stragan. Giełda samochodowa to np. 25zł.
Jak chcesz mieć zagwarantowane miejsce to płacisz 20-30 zł za miesiąc plus te standardowe opłaty. Takie ceny ja spotkałem. romanserwis.pl
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Biznes z targowiskiem": - BIZNES PLAN, czym sie kierowac przy pisaniu biznes planu - Burza mózgów pomyslów na biznes - kapitał na biznes 5 000zł - Połączyć Pomysl na biznes z Szukam Pomyslu na biznes - E Biznes pomysł na biznes zwiazany z sklepami internetowymi - sprzedaż biznes planów, pomysłów ba biznes.
• Strona 1 z 1
|
|