Witam!
Od jakiegoś czasu obserwuje Wasze forum. Z całą pewnością można znaleźc ciekawe rzeczy,
typu-jak założyc dochodowy interes, co było by najlepszym rozwiązaniem przy
małych funduszach i najważniejsze od czego zacząc.
Prześledziłem troche tematów i uważam ze pomysł który mogę podsunąc zainteresuje wiele osób.
Jak ciężko zarobic w dzisiejszych czasach chyba każdy wie, działalnośc na własną ręke jest często
skazana na klęske a, wynika to niestety z naszego niedoświadczenia.
Pomysł który mogę wam podsunąc to recycling tworzyw sztucznych. Oczywiście jest to branża która jak każda
ma swoje plusy i minusy, bo czysta praca to to nie jest ; ).
Wkład finansowy w tej dziedzinie może byc różny zaczynając od kilku tysięcy kończąc kilku milionach, sam zaczynałem praktycznie od zera
więc nie zrażajcie sie.
Zapasy ropy na świecie powoli zaczynają się kończyc, a co za tym idzie staje się ona droższa.
Tworzywo sztuczne powstaje z ropy, tak wiec wniosek prosty... co opłaca się bardziej?
Kupowanie surowca pierwotnego? czy powtórne przetworzenie?
Plastiki, folie, róznego rodzaju wyrobu z tworzywa sztucznego są ważnym czynnikiem naszego życia branża ta
może miec zastosowanie w wielu dziedzinach naszego życia.
Dysponuje dużym doświadczeniem, sprzętem do recyclingu którym jest potrzebny w przetworzeniu tworzywa.
Cała rzecz polega na tym, żeby kupic, przetworzyc i sprzedac drożej, trudne? Wydaje mi sie ze nie tym bardziej ze rynek zbytu jest naprawde duży!
Chętnych zainteresowanych dalszymi informacjami zapraszam na PM.
Pozdrawiam serdecznie.
Hektor