|
Biznesplan biura uslug prawnych |
Biznesplan biura uslug prawnych
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Biznes Plan wzory, przykłady
Autor
Wiadomość
Spotkal sie ktos z czyms takim? Chodzi mi o biznesplan biura uslug prawnych, doradztwa prawnego :) Moze ktos napisze?
Do tej pory miałem tylko do czynienia z planem marketingowym dla biura usług prawnych. Nie był on robiony pod dotację tylko miał na celu pomóc w rozwoju biura oraz w utrzymaniu i zdobyciu nowych klientów :)
z checia i taki plan bym przejrzal
ale chodzi mi o biznesplan pod dotacje 6.2 z UE
Nie ma takiej możliwości :) Po zakończonym projekcie jego wyniki stały się własnością klienta.
Mógłbym przygotować plan marketingowy dla prowadzonej przez Ciebie działalności, korzystając z mojego doświadczenia, ale to byłby zupełnie nowy projekt. Oczywiście można go później dostosować do uzyskania dotacji, ale nie jest to jego głównym celem, którym jest realna pomoc w podejmowanych przez firmę działaniach marketingowych. Z oferowanymi przez mnie usługami oraz procesem przygotowania takiego planu możesz zapoznać się na moim blogu internetowym :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Biznesplan biura uslug prawnych": - BIURO USLUG PRAWNYCH, DORADCA PRAWNY - PKD dla Biura Porad Prawnych - Wirtualne Biura, Biura na godziny CUBE centre - Wirtualne biura i biura na godziny - portal uslug
• Strona 1 z 1
|
|