|
Biznesplan - pomoc na jedno pytanie. |
Biznesplan - pomoc na jedno pytanie.
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Biznes Plan wzory, przykłady
Autor
Wiadomość
w biznesplanie mam podać gdzie będzie zlokalizowany obiekt, sęk w tym że ja jeszcze nie wiem gdzie dokładnie on będzie zlokalizowany gdyż do momentu napisania, ew. rozpatrzenia i dostania kredytu "mój" lokal wpisany w BP może już być zajęty. co w takm wypadku zrobić? wystarcz wpisać np " obiekt będzie znajdować się w pobliżu rynku" czy musze uściślić?
każda forma dotacji, kredytu, pożyczki wymaga określenia miejsca lokalizacji, działalności przedsiębiorstwa tudzież siedziby firmy; pod co to ma być PUP ?
niee, PO KL 6.2.
:) a co na taki problem "doradca", który winien pomóc ?
niee, ja najpierw pisze biznesplan...
Witam ja mam ten sam problem tylko ze ja pisze dla PUP
Musi być sporządzona conajmniej umowa przedwstępna na najem lokalu, bez tego ani rusz....
Dokładnie, przy staraniu się o dotację np. z PUP lokalizacja jest jednym z podstawowych czynników. Trzeba jakoś udokumentować że w danym lokalu dana działalność będzie prowadzona - np. podpisaną umową przedwstępną. Jeżeli jest to niemożliwe radzę zapytać w urzędzie czy nie można podać adresu zamieszkania (?) Nie wiem czy coś takiego przejdzie
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Biznesplan - pomoc na jedno pytanie.": - Wniosek o dotacje, jedno pytanie. - jedno pytanie o sprawy związane z gwarancja.... - pozdrawiam..i jedno pytanie dotyczace solarium - Jedno pytanie- pomysł na nazwę firmy - Biznesplan-pomoc z unii europejskiej
• Strona 1 z 1
|
|