Szukam fachowej osoby która pracuje w branży IT (zwłaszcza ma pojęcie o branży rozrywkowej, usługi dot. treści cyfrowych) i zechciałaby looknąć na mój biznes plan i ewentualnie wesprzeć mnie dobrą radą odnośnie mojego projektu czy samego biznes planu. Sam miałbym też pytanie czy mój projekt ma realne szanse aby odnieść powodzenie i w jakim wymiarze ewentualnie on mógłby nastąpić .. (mam wstępnie zainteresowanego inwestora ale czeka mnie z nim główna rozmowa - nie chciałbym nic bajerować lecz przygotować się na merytoryczną rozmowę opartą na realiach a nie założeniach ...dlatego zależy mi na kimś kto w tych REALIACH branżowych po prostu się obraca na co dzień)
Proszę o kontakt na priv - wraz z podaniem twojego adresu email (żebym mógł od razu przesłać biznes plan) oraz stanowiska pracy/nazwy firmy w której pracujesz (żebym wiedział z kim mam do czynienia-nie lubię wysyłać biznesplanów i innych rzeczy związanych z moim projektem do anonimowych osób, sam w biznes planie ujawniam swoje prywatne dane osobowe)