Witam. Mam prośbę, gdyż szukałam przykładowego biznesplanu, ale nie znalazłam. Chodzi mi o przykładowy biznesplan sprzedaż internetowa biżuterii, sklepu internetowego z biżuterią. Będę wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam
|
BiznesPlan sklep internetowy z biżuterią sztuczną |
BiznesPlan sklep internetowy z biżuterią sztuczną
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Biznes Plan wzory, przykłady
Autor
Wiadomość
Witam. Mam prośbę, gdyż szukałam przykładowego biznesplanu, ale nie znalazłam. Chodzi mi o przykładowy biznesplan sprzedaż internetowa biżuterii, sklepu internetowego z biżuterią. Będę wdzięczna za pomoc.
Pozdrawiam
Nie spotkałem się z takim przykładowym biznesplanem, ale może skoro zależy Ci tylko na przykładzie, poszukaj po prostu biznesplanu jakiekolwiek sklepu internetowego czy działalność polegającej na prowadzenie większości sprzedaży i kontaktów z klientami przez internet. To pozwoli Ci się dowiedzieć jak mniej więcej powinien wyglądać. I tak będziesz musiała samodzielnie stworzyć taki dokument, jeśli zamierzasz na tej podstawie starać się o jakieś pieniądze, lub po prostu użyć go w prowadzeniu firmy bo po prostu nie będziesz miała innego wyjścia, chcąc odnieść sukces.
Ardeum_pl
witam
Posiadam przykładowy biznes plan na działalność gospodarczą związaną ze sprzedażą biżuterii przez internet. Dzięki temu biznesplanowi otrzymałam dotacje z UP. Zapłaciłam za jego wykonanie 170zł, odsprzedam za 50zł Mail: odziezowka.info(małpa)gmail.com
drogo. ja takie robię od 100,00 zł
Sprawdź również podobne tematy:
- Sklep z biżuterią sztuczną
- Sklep z pasmanterią czy ze sztuczną biżuterią? - Sklep 1001 drobiazgów i sztuczna bizuteria - Sklep z firmową bielizną lub sztuczną biżuterią - Odstąpię sklep z ubraniami damskimi i sztuczna biżuterią wra - Sklep ze sztuczną biżuterią handmade oraz akcesoriami - Odstąpię sklep z ubraniami damskimi i sztuczna biżuterią - Sklep internetowy Biżuteria - Sklep internetowy biżuteria i zegarki Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|