|
Biznesplan - strona 2 |
Biznesplan
Biznes Forum ‹ Twoja firma ‹ Biznes Plan wzory, przykłady
Autor
Wiadomość
Nie jestem za bardzo zorientowany. Czy aby dostac te 11 tys trzeba byc bezrobotnym ? Jakie są jeszcze warunki pożyczki? Gdzie to znaleśc ? Ktoś wie ?
Musisz być zarejestrowany w urzędzie pracy,napisać biznesplan i złożyć go tam.Tam rozpatrzą i zadecydują czy ci się będzie to opłacać i czy dać ci pieniądze.Najlepiej poinformują cię w urzędzie pracy.
Witam, czy posiada ktoś przykładowy biznesplan firmy zajmującej sie tworzeniem stron www? Na necie niestety nie mogę doszukać sie czegoś podobnego.
Z góry dziękuje.
Witam wszystkich serdecznie:)
Chciałam Was zapytać jak zrobić biznesplan firmy, która zajmuje się wykopami(posiada 1 koparkę i nią pracuje). Potrzebuje kredytu na nową koparkę, żeby się rozwijać. Nie mam pojęcia jak napisać biznesplan i od czego zacząć. PROSZE wszystkich o pomoc. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam
jesli nigdy tego nie robilas to lepiej poszukaj specjalisty zaoszczedzisz duuzo czasu. mozesz zapytac w banku czy moga kogos polecic i z tego co sie orientuje banki daja wytyczne jak ma BP wygladac.
Dzieki serdeczne za odpowiedź
Witam !
Moge pomóc lub zrobic Twój biznesplan.Swoją droga to ciekawe że kobieta pracuje koparką=)
Czy ja wiem =) ..Niewiem ja oferuje pomoc tak czy inaczej.Swoją drogą to z Podstaw
Przedsiębiorcznośći takich zadań nie miałem jedyne co to brałem udział w konkursie Schummana X lat temu.Niczego nie wygrałem ale byłem na najgorszym z możliwych miejsc(4) wiec ja jakieś 8tys z całej polski to dobrze ... Pozdrawiam !
Witam Was wszystkich:):):)
Bardzo dziękuje za to, że odpisujecie:) Chciałabym również wyprostować kilka spraw. To nie ja pracuję na tej koparce tylko mój tato, a biznesplan potrzebny jest jemu do kredytu. Ja mu tylko pomagam, a w związku z tym, że on nie umie się jeszcze obsługiwać komputerem to ja za niego piszę. Pozdrawiam serdecznie
Witam
Pisanie biznesplanu będziecie sie uczyc na kursie z UP Pozdrawiam
Witam
Piszę biznesplan znaczy próbuję ciężko mi się do tego zabrać. Czy jest na forum ktoś kto może mi udzielić jakiejś porady lub skonsultować moje wypociny:) męczę się a czas ucieka i ciągle nie wiem czy dobrze kombinuje:) Proszę o kontakt na prw Z góry dziękuję:) Pozdrawiam
Witam, jest to mój pierwszy wpis na tym forum. Chciałbym poprosić was o pomoc w napisaniu biznesplanu, musimy go napisać aby zaliczyć semestr. Mam nadzieje, że pomożecie mi w tym choćby trochę.
Biznesplan dotyczy pożądanej dyskoteki. Miała to by być dyskoteka na maksymalnie 1000 gości. Chodzi mi głównie o wyliczenie kosztów i przewidywanych dochodów miesięcznych oraz szacunkowych kosztów otwarcia, chodzi o sprzęt itp. P.S. Nie wiem czy dobrzy dział wybrałem, jeżeli nie to proszę o przeniesienie postu do innego działu.
Może przerobisz ten?
http://www.sciaga.pl/tekst/78845-79-biz ... _dyskoteki Z doświadczenia powiem że nauczyć się pisania biznes planów to istotna umiejętność, przyda się dłuuugo po szkole.
Jak na początek spore przedsięwzięcie sobie wybrałeś :] trzeba było zacząć od czegoś mniejszego :]
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|