|
Biznesplan - strona 3 |
Biznesplan
Biznes Forum ‹ Twoja firma ‹ Biznes Plan wzory, przykłady
Autor
Wiadomość
hej josheman co masz do powiedzenia na moj temat????
Dobre :)
chodziło mi oczywiscie o moje pytanie zadane na forum,o nic innego::))
A kobiety, dzięki Panu że istniejecie, jaki szary i bezbarwny byłby świat bez Was. Niczym kolorowy kwiat energia utknana z Waszych emocji daje ludzkości wiarę i sens istnienia.
nie bardzo pamiętam wątek:] To była jakaś gastronomia prawda?
polecam kilka pozycji ksiązkowych - albo studia.. :))
dobra np. to; "Biznes plan. Jak go budować i analizować?" - Krzysztof Opolski, Krzysztof Waśniewski "strategia", i ect...
Daje do sprawdzenia poniższy biznesplan. Zaznaczam z góry, że nie musi to być jakiś plan z prawdziwego zdarzenia, gdyż potrzebny mi on jest na lekcje Przedsiębiorczości w Liceum. Za każde uwagi i ewentualne poprawki z góry dziękuję. Pozdrawiam
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam,
Chwilkę przejrzałem ten biznesplan. Jest w miarę szczupły, nawet jak na Liceum. Tak mi się zdaje. Ponad to wymaga trochę poprawek. Mogę lepiej się nim zainteresować i wprowadzić do niego to co ja bym wprowadził. Ale czy to jeszcze aktualne czy już nie? Na kiedy ten biznesplan? Pozdrawiam
Tak jest aktualne jak najbardziej. Mam to zrobić na styczeń zaraz po Świętach, także pośpiechu niema. A jeśli byś mógł pomóc to byłbym wdzięczny. :)
Niczego Tobie nie poprawiałem. Podałem jedynie sugestie i propozycje, tak, aby biznesplan był lepszy i jak najbardziej realny.
Wszystko napisałem na czerwono. Pozdrawiam Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No to wielkie dzieki :D
Dużo jest tam krytycznych uwag, ale to jest krytyka pozytywna, ponieważ jednocześnie mówię co i jak powinieneś zmienić.
Tak więc jak coś, to nie ma czym się przejmować tylko do roboty. Pozdrawiam
Wprowadziłeś dobre poprawki co do analizy rynku za to respekt, reszta też ok. Takim uczniom jest sens pomagać ponieważ widać, że się trochę wysilił wcześniej. Z poważaniem Wąski
istotnie, pani na lekcji powiedziała dokładnie coś takiego - "jeżeli znajdziecie w sobie trochę mocy i się odpowiednio chociaż trochę wysilicie wcześniej, kochane dzieci, to wtedy jest sens pomagać takim uczniom więc wejdźcie sobie na pierwsze z brzegu badziewne forum w internecie i tam wam "fachowcy" poprawią te wasze wypociny - na czerwono zresztą. Następnie przynieście mi to do wglądu to będzie piątka" (czy tam szóstka, nie wiem co tam teraz dają). Hospodi, pamiłuj, chroń polszczę przed takimi "lekcjami przedsiębiorczości"...
Witam, Dzięki za respekt, ale też nie przesadzajmy. Sam jeszcze szlifuję swoje umiejętności w tym zakresie. Takie sprawdzanie biznesplanów to też forma nauki, no i doświadczenie. Pozdrawiam
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|