Witam!
Wykonuję ręcznie biżuterię z elementów srebrnych i posrebrzanych, oraz kamieni naturalnych, szklanych itp. Biżuteria ta nie różni się niczym od tej sprzedawanej u jubilera oprócz ceną, przykładowo ja mogę wykonać naszyjnik za 40 złotych za który u jubilera zapłacimy od 150 zł conajmniej i więcej. Chciałabym gdzieś sprzedawać moje wyroby i szukam odpowiedniego i opłacalnego miejsca. Jest to moja pasja, ale nie chcę robić tego tylko do szuflady, a wiadomo że taka pasja też kosztuje, a że jestem osobą niepracującą to chciałabym też jakoś na tą pasję dorobić. Na allegro nie ma szans ze względu na konkurencję, obecnie przeglądam portale artystyczne na których można sprzedawać takie wyroby, ale wolałabym coś bezpośredniego. Byłam w małym sklepiku obok mojego miejsca zamieszkania, w którym pani sprzedaje głównie kosmetyki, jakies ubrania, bieliznę itp. i pytałam czy byłaby zainteresowana sprzedawaniem moich wyrobów oczywiście z prowizją dla siebie i była chętna, lecz powiedziała że potrzebuje faktur, a ja nie mam założonej DG. Czy istnieje jakiś sposób abym mogła sprzedawać moją biżuterię za pośrednictwem jej sklepu? Ma ktoś jakiś pomysł na to gdzie jeszcze mogłabym spróbować? Dziękuję za wszystkie odpowiedzi:)