|
BIŻUTERIA SZTUCZNA-produkcja |
BIŻUTERIA SZTUCZNA-produkcja
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam serdecznie. Od kilku lat zajmuję się tworzeniem biżuterii sztucznej,zwłaszcza kolczyków. W swojej ofercie posiadam ponad 500 wzorów kolczyków,wykonanych z różnego rodzajumateriałów. Cena za parę waha się od 50gr-3zł. Chętnie podejmę stałą współpracę ze sklepami zajmującymi się sprzedażą takowej biżuterii. Zainteresowanych proszę o kontakt.
widzę ze masz identyczny problem
-:) wprowadzam własnie do produkcji bizuterię ze stali szlachetnych byłem własnie przed chwilą w hurtowni i pytam kolesia : jak idzie handel ? świetnie , odpoiwada koleś ( mimo ze wiem ze w styczniu i lutym to nic generalnie się nie sprzedaje w tej branzy ) to ile Pan sprzedał , mojego - pytam kolesia a nic ! -:) i taki to ,,swietny handel " -:) nie czekaj na sklepy czy hurtownie wyłacznie swoja własna siec sprzedaży własny punkt czy to detaliczny czy hurtowy i to w takich miejscach gdzie ludzie się zaopatrują w taki towar pomysl nad miejscem w takich centrach jak Wólka Kosowska , Ptak chciaz i tam w tym czasie idzie marnie no i nie zatowarujesz całego lokalu 500 wzorami wiec trzeba szukać kogoś kto podnamie ci czesc lokalu ja tak np szukam i czasem się uda ale to tez nie daje sukcesu jak oleś zobaczył jak ja sprzedaje to juz nie chciał mi wynajmowac miejsca a posredniczyć w sprzedazy wiec nie ma generalnie jednej , uniwersalnej recepty jak sprzedawać
tzn.jak sprzedajesz? ja próbowałam na Allegro czasami szło nieźle... ale ta konkurencja...ehh,szkoda słow.. to jest moje hobby i nie chcialabym z niego rezygnować...:/
ja tez mam hobby
zbieram flaszki po żoładkowej -:) jak hobby to nie ma co sobie głowy zawracać
• Strona 1 z 1
|
|