|
Biżuteria |
Biżuteria
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam.Jestem producentem bizuterii.Chcialbym nawiazac kontakty w uk.Chetnych zapraszam!!!!!!!!!!!!!!!
witam. chciałbym się dowiedziec, jakiego rodzaju jest ta biżuteria. zajmuję się sprzedażą detaliczną w polsce
Napisz co to za bizuteria na PW. Obecnie mieszkam kilka lat w UK moze uda mi sie jakos pomoc. pozdrawiam
Pozdrawiam wszystkich formułowiczów.
Czy znacie jakieś linki do producentów lub importerów biżuterii,może być też biżuteria sztuczna. Drugie pytanie to, czy znacie linki do importerów lub hurtowni odżywek dla sportowców i komponentów dietetycznych. Dzięki z góry za pomoc.
Spróbój w Tczewie pod Łodzią. Ceny niskie,że szok. Narzut będziesz miał 200 proc
68beton, czy mógłbyś coś więcej napisać o tym miejscu w Tczewie pod Łodzią?
Może jakiś dokładny namiar? Czym oni się zajmują, biżuterią czy odżywkami? Dzięki z góry za informację i życzę miłego dnia.
Ponawiam pytanie.
68beton, czy mógłbyś coś więcej napisać.
Ma ktoś namiary na producentów lub importerów?
Mam na myśli sprawdzonych, z dobrym towarem.
witam. Jesli jestes zainteresowany srebrem z bursztynem i cyrkonia to pisz do mnie na prywatnego maila agamic1@o2.pl
Dokladnych adresow nie mam.wpisz se w googlach. Moja szwagierka ma 2 sklepy z bizuterią i tam to kupuje.Tam jest wszystko.Wszystko zamawia przez neta i wysylają jej kurierem
To jest Tczew albo Rzgów.
Dzięki 68beton za informację, miłego dnia.
Michał.
Znacie może jakieś adresy hurtownii lub importerów odżywek dla sportowców i komponentów dietowych.
jeśli mógłbyś 68beton, to podaj więcej informacji na temat tej hurtownii
Ponawiam pytanie
Zna ktoś jakies adresy hurtowni lub importerów?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|