Witam,
Czy ktoś korzystał z Biura maklerskiego w alior banku? jeśli tak to jak oceniacie to konto?
Pozdrawiam
|
BM Alior |
BM Alior
Biznes Forum
‹ GPW
‹ GPW - Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Witam,
Czy ktoś korzystał z Biura maklerskiego w alior banku? jeśli tak to jak oceniacie to konto? Pozdrawiam
wlasnie tez rozwazam otworzenie tam konta jakby ktos uprzejmy cos napisal bylbym wdzieczny :P
nie wiem jak jest w DM Alior, ale rozwazalem wlasnie Aliora, jednakze pod koniec dnia wybralem DM BOS, i ich serwis BOSSA. Jestem z niego bardzo zadowolony, technicznie super, ponadto w tym momencie oferuja promocje. W pierwszym miesiacu mozna dostac pakiet maksymalny (tzn 5 linii ofert, Amibrokera, NOL3PRO, wszelkie inne wygody) za darmo. Jest to dobra okazja by wyprobowac to wszystko.
Prowizje biora na poziomie 0,39%, wiec tak jak inni mniej wiecej. 0 zl za prowadzenie konta. Uprzejmi, szybko sie zaklada, jesli jest problem techniczny czy inny to od razu pomagaja. Polecam BOS. A Alior chyba tez calkiem dobrze oceniony. Popatrzcie na ta strone, skoro nie moge wyslac linka jako nowy uzytkownik (co za bzdura...) to musicie kropke miedzy pl a rb zamienic na / oraz wszystkie - na . buffett-pl-rb-html Pozdrawiam
Zacznę od tego że korzystam z aliorowskiego biura maklerskiego. Wszystko oparte na NOL3 czyli wykresy, depesze, informacje itd. Przez ostatni rok (2009) użytkowania trafiłem chyba na jedną przerwę. Jak to w aliorze masz przypisanego bankiera do usługi maklerskiej, czyli ich standard. W sumie to nie mogę narzekać.
P.S. W tym roku (2010) alior miał jakieś problemy po ostatniej aktualizacji softu, ale trudno mi coś na ten temat napisać, bo nic w tym roku nie kupowałem na GPW.
Ja również korzystam z bm alior. Wszysto jest ok prowizje są niskie. Problemem jest tylko mało rozbudowana strona internetowa. Ma się to podobno zmienić ale kto wie kiedy to będzie. Brakuje między innymi dokładnych informacji o zysku. Ja korzystam z dodatkowego narzędzia które taki zysk wylicza program jest darmowy i nazywa się PowerTrader (www.powertrader.pl). Dodatkowo pozwala na przeprowadzanie analizy technicznej oraz odbieranie notowań.
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|